Dnevni horoskop za petak 25. oktobar! Bikovima sledi priliv novca, a evo ko upoznaje nekoga

Vodolije će privući neko iz kruga prijatelja ili neko koga će upoznati preko prijatelja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nemiran porodični život i mogući konflikti sa partnerom ako živite zajedno. POSAO: Povećana aktivnost i problemi u privatnom i posebno porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u društvu ili razgovoru sa nekim ko vam se dopada, ali taj odnos možda neće napredovati dalje od razgovora. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete nervozni i grubi u komunikaciji, što će imati negativan uticaj na vaš ljubavni život; posebno ako ste u vezi. POSAO: Radićete nešto što iziskuje fizički napor. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Teško da ćete moći da uspostavite harmoničan odnos sa bilo kim u ovom periodu. Za disharmoniju ćete vi biti krivi. POSAO: Moguć sukob sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Nećete imati sreće da nađete trajnu ljubav, ali lako možete upoznati nekog ko će vas privući nakratko. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Kijavica.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da nađete tajnu simpatiju, ali verovatno ništa bitnije od toga. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti, kao i dobit od bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Što je veće društvo kojim se okružujete, to su veće šanse da nađete ljubav. POSAO: Povoljno vreme za one čiji posao zavisi od pripadanja različitim grupama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete elokventni, što će zadiviti mnoge i pomoći vam u potrazi za ljubavlju. POSAO: Popularnost i dopadljivost će vam porasti, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Neko će se sigurno zaljubiti u vas jer su u ovom periodu vaše draži posebno naglašene. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stoje stvari u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Danas je posebno nepovoljan dan za zajednički život sa izabranom osobom. Partner će biti nervozan i svadljiv. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Izgleda da će vas privući neko iz kruga prijatelja ili neko koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Problemi za one koji se bave administracijom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Bilo bi dobro da budete svesni nepovoljne situacije, posebno ako ste u braku. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

 

 


Merkur ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti od 2. novembra

Horoskop

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, ulazi 2. novembra u Strelca gde donosi pozitivan preokret za sve znakove. Merkur u Strelcu će najviše odgovarati Strelčevima, Lavovima i Ovnovima.

sledeća vest




Informer

Check Also

PRITISAK BEOGRAĐANA PROBIJA SVE GRANICE, IDE I PREKO 200! Hitnoj se usijali telefoni, doktorka otkriva kako da postupate u kritičnim situacijama

Vesti Beograd Pritisak probija sve granice, ide i preko 200: Lekari savetuju kako da postupate …