Dželat TSC-a zastavljen u Velsu! Olimpija šokiala Austrijance! (VIDEO)

Izuzetno uzbudljivo veče u Ligi konferencija, do pobeda su stigli TNS, Hajdenhajm, Ljubljana, HJK Helsinki i Lugano, dok je jedini remi viđen na utakmici Betisa i Kopenhagena.

Uspela je Astana pobedom nad TSC-om u prvom kolu Lige konferencija da na pravi način započne svoj evropski put ove sezone. Predstavnik Kazahstana imao je dobru šansu da trijumfalni niz nastavi večeras u Velsu, ali je veliku senzaciju režirao tamošnji TNS. 

Velšani su na svom terenu savladali Astanu sa 2:0, a moglo je da bude i ubedljivije. Poveo je domaćin preko Holdena u 40. minutu, dok je konačan rezultat postavio MekManus u 78. iz penala. 

Za razliku od Astane koja nije nastavila sa dobrim igrama, Hajdenhajm jeste. Debitant na međunarodnoj sceni ove sezone došao je do šestog boda pošto su večeras savladali kiparski Pafos sa 1:0. Čovek odluke bio je Mainka, koji je u 25. minutu postavio konačan rezultat. 

Veliku pobedu upisala je i ljubljanska Olimpija koja je pred svojim navijačima bila bolja od LASK-a iz Linca sa 2:0 (1:0). Slovenci su poveli golom Blanka, a tačku na meč stavio je Švajcer deset minuta pre kraja utakmice. 

Do trijumfa u večernjem terminu stigla je i ekipa Lugana pošto je bila bolja od Mlade Boleslav u Slovačkoj sa 1:0. Identičnim rezultatom završen je okršaj HJK Helsinki – Dinamo Minsk, u korist finskog predstavnika, dok na meču Betisa i Kopenhagena nije bilo pobednika – 1:1. 


Da se ne ljubimo... Manćinija oterali iz Saudijske Arabije, ali će brukanje dobrano naplatiti!

Fudbal

Italijanski trener – Roberto Manćini, više nije selektor Saudijske Arabije nakon serije loših rezultata, ali će zbog potpisanog ugovora imati pravo na 50.000.000 dolara godišnje.

sledeća vest




Informer

Check Also

“Od obožavane žene koja je dobijala ruže, POSTALA SAM DEO POSLUGE” Zgodna pevačica se udala za 28 godina starijeg BOGATAŠA, pa usledio ŠOK OBRT

Zabava Pevačica se udala za 28 godina starijeg bogataša, pa usledio šok obrt: “Od obožavane …