После затвора, Раста је поново проговорио о употреби недозвољених супстанци

Репер Стефан Ђурић Раста увек је у жижи јавности, што због музике, што због неких животних одлука. 

Један је од омиљених музичара млађих генерација. Његове изјаве и потези увек заинтригирају јавност, те се покрећу разне спекулације и коментари на рачун популарног певача.

Он је сада отпутовао са својом изабраницом, Маријом Балабан на одмор у Јамајку где проводе дане уживајући, али и у припреми нових музичких пројеката.

Ипак, репер је издвојио време за своје пратиоце, па им је дао могућност да му постављају питања, а на нека је чак и одговорио.

Иако је било много питања око будућих пројеката, као и о турнеји, наишао је и на једно врло занимљиво питање на које је дао одговор без премишљања.

Наиме, један од пратилаца га је упитао да ли и даље конзумира недозвољене супстанце, или је са њима престао.

Rasta
Раста / Извор: Инстаграм printscreen/stefanrasta

– Само где је легално – одговорио је кратко Раста.

Овим одговором је свима ставио до знања да он недозвољену супстанцу сада заправо користи само у оним земљама где је легална односно дозвољена конзумација. 

Подсетимо, Стефан је био неки временски период у затвору јер му је пронађена огромна количина недозвољених супстанци, а он је тада истакао да је то било само за личне потребе, а не за даље стављање у промет као што се сумњало.

– У притвору нисам користио марихуану и прија ми док сам у том стању, могу да се посветим спорту више и здравственим стварима, али не могу да кажем да нећу више – рекао је Раста својевремено за домаће медије. 

Такође је снимљен филм о његовом животу у ћелији под називом “3211” где је јасније објаснио цео догађај.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

CECA SIJA U BELOJ HALJINI KAO MILION DOLARA Cela Bugarska na nogama zbog koncerta folk dive, a tek da vidite LIDIJU KAKO SE SKOCKALA

Zabava Ceca sija u beloj haljini kao milion dolara: Cela Bugarska na nogama zbog koncerta …