Прва исповест претученог певача "Звезда Гранда": Нико ме није бранио, насилник је тукао и деду

Насилник је све време вређао и псовао возаче и насртао на њих, а Николи је поцепао мајицу. 

Некадашњи учесник музичког такмичења “Звезде Гранда” је испричао шта се заправо догодило. 

– Дошао сам са свирке у пет ујутру преуморан, радио сам сваки дан. Тај дан сам хтео да се одморим, телефон ми звони и кажу: “Молим те изађи брзо”. Извинио сам се, одмах кренуо и изашао, нисам ни знао ко је… Уђем у кола и он већ почиње да ме удара – каже Никола и објашњава: 

– То пре свега уопште није паркинг место као прво, као друго он тврди да је место заправо његово. Не знам, нисам из тог краја, задесио сам се ту и на то место је могао да стане било ко. Не пише нигде да је паркирање забрањено, тачније ту не пише ништа. Када је наишло друго возило и паркирало се на обележено место, насилник је напао и особу која је седела на месту сувозача. 

– Заиста сам био у шоку шта се дешава…. Човек не стаје, 300 на сат је. Видим удара деду, очи су ми биле пуне суза, што удара човека који нема појма ни шта се дешава – прича певач. 

Оно што је свима запало за око, а што је чињеница и проблем свих нас, јесте да нико није одреаговао на то насиље. 

– Нисам ни гледао пролазнике, само сам гледао како да престане и да стане. Двојица су била ту, нису прилазили да бране, а да ли и могу да одбране… У том тренутку боље да се склониш него да направиш несто не дај Боже – поручио је Никола и за крај открио да је цео дан провео на лекарским прегледима: 

– Имам лакше телесне повреде, то је све приложено суду – изјавио је певач, преноси “Блиц”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Све на мени је бижутерија, немам ја пара за нешто друго" Десингерица проговорио о новцу који зарађује

Поводом промоције новог албума Игора Панића Нућија који се одржао синоћ у Бетон Хали  један …