Jovana Jeremić urlala na devojku u emisiji! Njene reči digle celu naciju na noge: Ti misliš da možeš takva da…

Jovana Jeremić urlala na devojku u emisiji! Njene reči digle celu naciju na noge: Ti misliš da možeš takva da...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić bila je jednom prilikom gošća u jednoj emisije u kojoj su se venčali Danica (21) i Uroš (20). Mlada je tražila “visokog, kršnog, istetoviranog”, međutim mladoženja takvog izgleda se nije pojavo pred njom.

Jovana Jeremić joj je zbog toga održala bukvicu nekoliko puta tokom emisije, a onda i pred samom matičarkom.

Kada su mladenci konačno stali jedno pred drugo, mlada u početku nije bila oduševljena, pa je ćutala i nije znala šta da kaže. Kada ju je voditeljka Milica pitala što ćuti, ona je rekla “Spava mi se”.

“Lenčugo. Odustala si od pevanja, konobarisanja, ti misliš da možeš takva da se udaš. Da si došla kod mene ja bih rekla oblači se, gde si krenula, da ne radiš ništa?! Lenčuga!“, rekla je Jovana u emisiji “Brak na neviđeno”.

Jovana Jeremić o prvom sastanku sa Željkom Mitrovićem

– Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da: “Ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih”. Od tad se nismo rastajali! – objasnila je.

– On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću – poručila je Jeremićeva za “Informer”.

Bonus video:

02:17

Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra

(Espreso/blic/TM)

Izvor: Espreso

Check Also

Анђела тражила од Гастоза да јој се изгуби из живота, он у очају поломио ствари (ВИДЕО)

Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз су коначно упловили у мирну луку, међутим, није дуго …