“MI SMO KONJINE U PUNOJ SNAZI” Naš folker podržao Lazara i 39 godina mlađu Anicu, a on je u vezi sa 43 GODINE MLAĐOM: “Obožavam kad je posle ljubavnog ludila vidim raščupanu”


Zabava

Naš folker podržao Lazara i 39 godina mlađu Anicu, a on je u vezi sa 43 godine mlađom: “Obožavam kad je posle ljubavnog ludila vidim raščupanu”

Folker Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godina mlađom devojkom, a nedavno je izneo intimne detalje o njihovom odnosu, te otkrio kako im počinje svako jutro.

Anica i LazarFoto: Snežana Krstić / Ringier

Anica i Lazar

Kako kaže Era Ojdanić vrlo je romantičan i da kao svaki dobar domaćin voljenoj obavezno skuva kafu.

Blic preporučuje

Era Ojdanić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Era Ojdanić

– Kako da ne. Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. I ona onako raščupana, znaš ono… – počeo je da obašnjava i dodao da se sva lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

Era Ojdanić

Foto: Ringier / Ringier

Era Ojdanić

– Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top – istakao je Era za “Grandonline”.

Era o glumcu Lazaru Ristovskom, koji je u vezi sa 39 godina mlađom Anicom

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Foto: Instagram / Drustvene mreze

Lazar Ristovski i Anica Lazić

– Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama nikad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas – rekao je pevač za “Republiku“.

Video: Era Ojdanić Šabački vašar


Blic

Check Also

Ena Čolić potpuno neprepoznatljiva! Lični opis menjala nekoliko puta, nećete verovati šta je sve radila na sebi

Aktuelna učesnica Elite nekoliko puta je menjala boju kose, ove slike do sad niste videli! …