Исидора се вратила – супруга Сергеја Трифуновића стигла у брачни стан, ЈЕДАН ДЕТАЉ свима запао за око

Глумац Сергеј Трифуновић пријавио је супругу Исидору због инцидента у породичном дому, након чега је полиција интервенисала и обавила разговор с обома у станици. Међутим, након процене ситуације, тужилаштво је закључило да не постоје основе за покретање кривичног поступка.

Сукоб је наводно избио по његовом повратку са догађаја на којем је промовисана Сајси МЦ, а који се одржао на месту где Трифуновић планира да одржи концерт у част Боре Ђорђевића. Према изворима, глумац је супрузи саопштио да жели развод, што је довело до бурне реакције. Исидора је, према тврдњама, запретила уништавањем ствари у стану, што је ескалирало у сукоб који је резултирао полицијском интервенцијом.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: АТА images/Antonio Ахел

Сергеј Трифуновић напустио је свој стан по први пут откако је пријавио супругу Исидору Мијановић полицији. Екипа “Блица” затекла га је док је пролазио у аутомобилу, а у друштву је био и његов пас Миле. Трифуновић је деловао ужурбано док је напуштао зграду.

Убрзо након тога, његова супруга Исидора виђена је како опуштено улази у зграду. Носила је кежуал одећу, качкет и тамне наочаре, очигледно покушавајући да избегне пажњу. Подсећања ради, Трифуновић је претходно пријавио супругу за насиље, али је тужилац Другог основног тужилаштва утврдио да нема основа за кривично дело из области насиља у породици.

Иначе, данас се глумац први пут обратио новинарима кроз зубе и послао им са терасе непримерену поруку:

– Ту сте, па да вам кажем да нећу да изађем. Сад ће да дође нека девојка да прошета пса, ја нећу да излазим. Ођ*бите, вратите се у своју шталу, ја нећу данас да излазим, ћао – рекао је глумац и послао пољубац новинарима.

Isidora i Sergej
Исидора и Сергеј / Извор: Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans/HYPE ТВ


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Neverovatne dijete tech magova: Jedan je jeo samo meso koje sam ulovi, drugi pije 12 Coca-Cola limenki dnevno

Biznis Insajder je istražio dijete koje su praktikovali Stiv Džobs, Ilon Mask, Bil Gejts i …