REGISTAR PEDOFILA U SRBIJI SVE DUŽI Igor Jurić gost emisije “Blic dan”: Registrovano čak 100 novih imena


Vesti

Društvo

Registar pedofila u Srbiji sve duži, Igor Jurić gost emisije “Blic dan”

Registar pedofila u Srbiji sve je duži – od prošle godine 100 novih imena. Gosti “Blic DANA” su Maja Jovanović, predsednica Nacionalne asocijacije za borbu protiv nasilja, advokat Vesna Dimitrijević i Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

.Foto: Blic TV / Ringier

.

Gotovo 80 odsto đaka prvaka ima problem sa govorom! Koji su prvi znaci poremećaja u razvoju govora i kada je pravo vreme da za javljanje logopedu – pitamo prof. dr Nadu Dobrotu Davidović, logopeda i Sanju Barać, školskog psihologa.

Novo istraživanje kaže da smo sa dvadeset “divlji”, a sa četrdeset romantični u krevetu. Kako se intimni odnosi i naše seksualne želje menjaju s godinama? O tome govore Dragana Dukuljev, sex edukatorka i Vlado Ilić, terapeut porodičnog poretka.

Jesu li maske za lice iz “kućne radinosti” opasne ili je sve što je “domaće” dozvoljeno stavljati na lice? Dilemu rešavamo sa dr Jovanom Pešić, dermatologom.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic televizija / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

Check Also

Prof. dr Gideon Grajf specijalni gost na sajmu knjiga! Stručnjak za genocid o Jasenovcu: Dužnost nastvnika je da više podučavaju o ustaškim zločinima

Istoričar prof. dr Gideon Grajf bio je specijalni gost Fondacije na štandu u okviru 67. …