Olja Karleuša je pravi bum na estradi napravila pesmom “Žene lavice”, a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu.

Kada je bila na vrhuncu karijere Olja je odlučila da se posveti onome što je smatrala najvažnijim, svojoj porodici.

Olja je progovorila o karijeri, ali i povratku na muzičku scenu.

screenshot-4.jpg
Kurir Televizija 

– Sutra da se rodim i da mi život bude ponuđen kakav želim, ja bih isto ovako živela. Svako ima svoje prioritete, a meni je moja karijera, moje dete. To je moja tvrđava, moja zgrada, moji hitovi ili nastupi. Sada, kada je veliki, čovek može da se okrene sebi, ali zaista ništa ne bih menjala – rekla je pevačica za Grand, pa dodala:

– Nije mi bilo krivo ni u jednom jedinom trenutku, zato što kada sam krenula da se vraćam u ovaj posao, naišla sam na raširene ruke od medija, kolege i publike. U septembru mesecu nisam imala nijedan slobodan vikend, a za nekoga ko nije radio deset godina je to vrlo teško. Tako da, ako je nešto suđeno, sačekaće te, a vreme koje sam provela sa svojim detetom ne može nikada da se vrati.

111598-220613.02-34-54-17.still010.jpg
Kurir Televizija 

Moj muž je direktor firme

– Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme – objasnila je Olja koja poseduje hotel u popularnom skijalištu i dodala da ne voli da čuje da se bogato udala.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video

05:19
STARS EP 409 Izvor: Kurir TV