Danima se nije oglašavala, a sada je napisala potresno pismo: Verenica pokojnog pevača slomljena zbog gubitka

Danima se nije oglašavala, a sada je napisala potresno pismo: Verenica pokojnog pevača slomljena zbog gubitka

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nakon nekoliko dana od smrti pevača Lijama Pejna, njegova verenica Kejt Kesidi oglasila se emotivnim pismom. Ona je danima ćutala, a sada je napisala kako se oseća.

Pre svega, obratila se Lijamu govoreći kako je ljubav njenog života i kako je on njen anđeo čuvar:

“Ne znam ni gde početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati rečima. Volela bih da možeš videti ogroman uticaj koji si imao na svet, čak i sada kada sve izgleda tako mračno. Doneo si toliko radosti i pozitivnosti svima, milionima obožavalaca, svojoj porodici, prijateljima, a posebno meni. Bio si neverovatno voljen’, napisala je.

Kesidi je dalje nastavila da iznosi najtananije emocije o svom tragično stradalom partneru koji je pao sa balkona sobe u Argeniti.

Ti si, jer ne mogu reći bio si, moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svako koga si dotako osećao se jednako posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvetljavala je svaku prostoriju u koju bi ušao. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno i ne mogu razmišljati o ovoj novoj stvarnosti u kojoj te više nema ovdje. Borim se da shvatim kako živeti u svetu bez tebe pored mene. Zajedno smo se osećali kao deca te uvek pronalazili radost u najmanjim stvarima. Imao si najljubazniju dušu i najzabavniji duh. Osećam se kao da sam izgubila najbolji deo sebe. Ne mogu zamisliti dan bez tvog smeha i ljubavi. Doneo si toliko svetla u moj život. Pre nekoliko nedelja sedili smo na prekrasnoj večeri, manifestirajući naše živote zajedno. Čuvam tvoju belešku blizu, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: ‘Ja i Kejt ćemo se venčati u narednih godinu dana / vereni i zauvek zajedno 444’, ’, dodala je te emotivnim rečima zaključila svoje pismo:

“Lijame, znam da ćemo zaujek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvek ćeš biti sa mnom. Dobila sam anđela čuvara. Voet ću te do kraja svog života i dalje, noseći naše snove i uspomene sa sobom gde god da krenem. Zauvek tvoja’ zaključila je..

Influenserka Kejt Kasidi i Lijam Pejn otišli su u Argentinu 30. septembra, planirali su da ostanu pet dana, ali se boravak produžio na dve nedelje. Međutim, ona je iz odlučila da se vrati ranije dok je pevač ostao sam u Buenos Ajresu i boravio je u tamošnjem hotelu, gde je i nastradao nakon pada sa terase trećeg sprata.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Izrael ima gubitke u Libanu: Oglasio se IDF i otkrio brojke

Poginuli vojnici su služili u brigadi Karmeli 222. bataljona, preneo je Tajms of Izrael.  Prema …