Ariel, Lenor, Fairy i Maxi nastavljaju da podržavaju Prijatelje dece Srbije


Vesti

Društvo

Ariel, Lenor, Fairy i Maxi nastavljaju da podržavaju Prijatelje dece Srbije

Brendovi Procter & Gamble Ariel, Lenor i Fairy, u saradnji sa trgovinskim lancem Delez Srbija i udruženjem Prijatelji dece Srbije, nastavljaju da obezbeđuju obroke, pidžame i posteljinu za najugroženiju decu u Svratištima širom Srbije.

.Foto: Promo

.

Nova kampanja “Daruj ljubavlju” nastavak je prethodne kampanje “Nova odeća za svu nezbrinutu decu”, koja je, u saradnji sa Delez Srbija, do sada obezbedila 2.650 toplih obroka, 450 kompleta posteljine i 296 kompleta odeće za više od 1.000 najugroženije dece.

Kao i prethodnih godina, partner u sprovođenju kampanje je udruženje Prijatelji dece Srbije, koja već više od 30 godina doprinosi promociji i ostvarivanju prava deteta, stvarajući uslove za sigurno i srećno detinjstvo.

Briga o deci i njihovim porodicama, posebno onoj na marginama društva, nije samo akt ljubavi i davanja, već i dašak nade da nisu sami i zaboravljeni. Srećni smo što Prijatelji dece Srbije u svom delovanju ne zaboravljaju na aktivizam u zajednici i ponosni što imamo podršku partnera, kao što je kompanija P&G”, istakla je Iva Eraković, direktorka udruženja Prijatelji dece Srbije.

“U Procter & Gamble-u, trudimo se da radimo pravu stvar. Zato naši zaposleni i naši brendovi čine dobra dela svaki dan. Bilo da podržavamo obrazovanje o higijeni, obezbeđujemo osnovne potrebe poput vode ili pružamo neophodne stvari za porodice pogođene katastrofama, naš cilj je da poboljšamo zdravlje i dobrobit zajednica koje dotičemo.”, istakao je Razvan Resmerita, P&G Communications Director.

Godine 2021, Ariel je bio deo kampanje „Svaki stepen je važan. Svako drvo je važno“, ulažući u sadnju mladih sadnica u parku na Ušću. Pored toga, svake godine tokom zimskih praznika, zaposleni u P&G-u, uz podršku udruženja Prijatelji dece Srbije, donose zrake nade deci iz ugroženih porodica, poklanjajući božićne poklone. Takođe, u poslednje dve godine P&G je uspeo da obraduje i 28.000 najugroženijih pojedinaca, darujući im proizvode za zdravlje I higijenu.

O kompaniji Procter & Gamble

P&G snabdeva potrošače širom sveta jednim od najjačih portfolija pouzdanih, kvalitetnih, vodećih brendova, uključujući Ariel®, Always®, Ambi Pur®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® i Whisper®. P&G zajednica obuhvata operacije u oko 70 zemalja širom sveta. Posetite http://www.pg.com za najnovije vesti i informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima. Za ostale P&G vesti, posetite https://www.pg.com/news


Blic

Check Also

Zabavna astrologija: U kojoj zemlji bi trebalo da živite prema vašem horoskopskom znaku?

Da li ste se ikada zapitali gde na svetu zaista pripadate? Vaš horoskopski znak možda …