“Pošteni” nalazač odmah sve priznao! Čovek izgubio torbicu sa telefonom, dokumentima i mnogo para, ali se na vreme setio kako da je nađe!

U okolini Prokuplja, prolazeći kroz selo Donja Stražava, jedan čovek je izgubio torbicu sa svim dokumentima, mobilnim telefonom i određenom sumom novca. Kako je ubrzo shvatio šta mu se dogodio, vratio se na mesto gde je bio, ali na žalost, nije pronašao izgubljeno.

Kako je ubrzo shvatio šta mu se dogodio, vratio se na mesto gde je bio, ali na žalost, nije pronašao izgubljeno.

– Odmah smo prijavili policiji, pa nam je rečeno da mora da sačekamo dvadeset i četiri sata. Nakon toga je suprug otišao u poslovnicu mobilnog operatera da blokira broj. Objasnio im je da je sva dokumenta zajedno sa telefonom izgubio, ali oni nisu hteli to da učine jer nije mogao da dokaže da je broj njegov bez lične karte- priča nam Ivana supruga oštećenog.

Sa sinovljevog broja su poslali sms i ponudili nalazaču da ostavi dokumenta bilo gde i da im javi, ali odgovora nije bilo.

– Uveče se moj sin setio, jer je to ranije bio njegov telefon, star godinu i po dana koji je dao ocu, da proba da nađe lokaciju. I desilo se da je telefon još uvek bio u funkciji, a tačna lokacija je bila selo kraj ovog u kojem je moj suprug izgubio sve- dodaje naša sagovornica.

Ona kaže da su otišli na lokaciju i zatekli starijeg muškarca koji je priznao da je kod njega torbica.

– Sve je bilo na broju, a kada smo ga pitali što nije prijavio, rekao je da je čitavog dana radio i nije stigao. Eto, na kraju smo dobili nazad ono što je naše i to zahvaljujući telefonu – završava Ivana.

Dodaje da se nije nadala da će na kraju sve da se tako završi. Neće da terete muškarca kod kojeg su pronašli torbicu, jer može biti da je zaista hteo da je vrati, a njima je najvažnije da su opet dobili dokumenta.

 


"Sestra Mira mi je spasila život kada sam bila dete! Da li je poznajete?": Pomozimo Jovani da nađe Miru

Društvo

U Fejsbuk grupi “Novosađanke,” izvesna Jovana podelila je emotivno sećanje na događaj iz 1994. godine, kada je kao devojčica bila smeštena u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

sledeća vest




Informer

Check Also

SUŽAVA SE KRUG OKO ZVICERA Kumovi, rođaci, saradnici i SUPRUGA na udaru policije: Dvojica čekaju izručenje Crnoj Gori

Vesti Hronika Sužava se krug oko Zvicera: Kumovi, rođaci, saradnici i supruga na udaru policije …