“On je grizao za mene. Kada smo počeli da živimo zajedno rekla sam mu da ZABORAVI IZLASKE”: Pevačica ostavila dečka zbog sadašnjeg muža, sa njim razvila biznis i PLIVAJU U PARAMA


Zabava

Pevačica ostavila dečka zbog sadašnjeg muža: “Kada smo počeli da živimo zajedno rekla sam mu da zaboravi izlaske”

Olja Karleuša je bila popularna pevačica koja se povukla sa estrade

U braku je sa suprugom Predragom skoro 20 godina

Kada se pojavila na javnoj sceni Olja Karleuša je svojim pesmama oduševila region, međutim u jeku popularnosti se povukla sa estrade i posvetila porodici i privatnom biznisu.

Olja KarleušaFoto: oljakarleusaofficial / Instagram

Olja Karleuša

Naime, Olja i njen suprug Predrag su u braku skoro 20 godina. Jednom prilikom je ispričala da je u njihovom odnosu bilo i lepih i teških momenata, ali su zahvaljujući ljubavi uspeli sve da prevaziđu.

Blic preporučuje

Olja Karleuša sa mužem

Foto: instagram/oljakarleusa / screenshot

Olja Karleuša sa mužem

U februaru ako Bog da će biti 20 godina, kada pričamo ja kažem da se ne sećam života pre njega. Ja sam imala 23 godine, on je imao 26, vrlo mladi i vrlo uspešni. Mi smo pet godina živeli zajedno i nismo hteli odmah da imamo decu kako bi proputovali, proživeli i onda je stiglo naše čedo, rekla je Olja i otkrila kako ju je Predrag osvojio:

On je inače jedan životni borac, on je toliko grizao za mene, ja volim kada je muškarac muškarac, ne volim da me pita gde ćemo večeras, nego da on to osmisli, moje je da se lepo obučem i da krenem. On je bio spreman, vrlo zagrejan, borio se za mene, držao me kao malo vode na dlanu.

– Kada smo se upoznali ja sam otišla za Austriju, bila sam tamo 13 dana, imala sam boravište. Bila sam sedam dana u Parizu, mi smo se za mesec i po dana videli tri puta i počeli da živimo zajedno, a čim smo počeli da živimo zajedno ja sam reklašto se tiče izlaženja to možeš da zaboraviš, jer ako budemo izlazili bićemo u iskušenju i ti i ja. Pevanje mu nikada nije smetalo, ja kada idem da pevam, ja idem da pevam, neću sigurno da pravim gluposti na svom poslu.

Razvili biznis

Danas su njih dvoje vlasnici jednog hotela na Kopaoniku.

– Mi smo strastveni skijaši, doduše ja najmanje, sin vozi borda, suprug skija, ulaze u rizičnije situacija, tako da je Kopaonik mesto gde provodimo celu zimu.

VIDEO:Olja Karleuša: Šta li će od mene da ostane, boga pitaj


Blic

Check Also

Мирза Селимовић у шоку због директора "Гранда" – певач само изустио: "Је л' могуће ово?"

Данас је одржано још једно снимање најпопуларнијег музичког такмичења “Звезде Гранда”, али је и овог …