"Шокирана сам, недавно сам их видела…" Сека Алексић занемела када је сазнала да је Сергеј Трифуновић пријавио супругу за насиље

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција је одмах изашла на терен и интервенисала је у њиховом стану.

Како сазнаје “Курир” Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

 

С Трифуновићем и његовом супругом обављен је разговор у полицијској станици, а тузилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Ова вест изненадила је многе, а певачица Сека Алексић не крије да је шокирана новонасталом ситуацијом.

Seka Aleksić
Сека Алексић / Извор: Фото: Youtube Printscreen/ К1 Телевизија

– Шокирана сам, немам појма шта је било. Страшно. Недавно сам их видела заједно. Не знам шта да кажем, делују као јако заљубљени, он је другачији, види се да је срећан. Какве су биле околности, то ми не знамо. Претужна сам кад видим шта се све дешава – рекла је Сека Алексић на ову тему за “Блиц”.

Осуђена супруга Сергеја Трифуновића

Подсетимо, хаос је иначе настао кад се он вратио са промоције Сајси МЦ а која је одржана на истом месту где це он правити концерт у част Бори Чорби, а пре тога јој није рекао где иде, нити јој се јављао на телефон. Он јој је наводно онда рекао да жели развод, па је тад настао хаос. 

Подсећамо, Исидора је осуђена по Закону о странцима на новчану казну. Након што пресуда прекршајног судије постане правоснажна мораће да плати новчану казну.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
Сергеј Трифуновић, Исидора Мијановић / Извор: Инстаграм Printscreen/whistler_dick

Иначе, по члану закона 27 о странцима, за не пријављивање боравка предвиђена је казна у износу од 10.000 – 50.000 динара.

Медији су јуче пренели вест да Исидора треба да буде депортована до хрватске границе, где ће неко морати да дође по њу. 

Извор: Блиц/Александар Дојкић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Obratite pažnju! Ova 4 znaka ukazuju da ste nesrećni u braku

Ako se osećate iscrpljeno zbog svog braka, važno je razumeti šta uzrokuje te osećaje i …