"Потера" открила нову интернет легенду: Лидија је одговором на питање "како живите" освојила срца нације – цела Србија јој аплаудира

У последњем издању квиза “Потера” пажњу публике привукла је такмичарка по имену Лидија која је водитеља Јована Мемедовића оставила без текста својим одговором на питање “Како сте?”. За кратко време она је постала права интернет легенда. 

Због брзине и начина живота данас многи су се пронашли у њеној изјави. 

– Допунила бих да сам инжењер грађевине који је стекао услов за пензију. Тако да се надам да ћу га је провести како ја хоћу. Што ми је цео живот жеља. Само жели дам живим мирно у складу са природом. Да пешачим, да возим бициклу, да читам… Да кажем, да блејим, што кажу сада млади. Некако није било времена, ово је пребрзо прошло, али надам се да ће остати времена и за то – рекла је Лидија.

Сви данас превише троше себе на ствари које морају, а не на оне које желе и које им чине унутрашње задовољство. Према томе, као што је такмичарка квиза “Потера” рекла, свако би требало издвојити мало времена за себе и пре одласка у пензију.

Lidija, "Potera"
Лидија, “Потера” / Извор: Инстаграм printscreen/potera_adrenalin


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Ona nema svest o tome ko sam" Ćerka Neleta Karajlića je prava lepotica: Živi u inostranstvu, a evo kako izgleda i čime se bavi

Muzičar Nele Karajlić o svom privatnom životu retko priča, te mnogi ne znaju ni kako …