Teške optužbe na račun bivšeg predsednika, oglasila se manekenka : "Tramp me seksualno zlostavljao u uvrnutoj igri sa Epštajnom"

Prema navodima dnevnika, ovaj navodni napad dogodio se u “Trump Toweru” u Njujorku početkom 1993. godine, a Stejsi Vilijams kaže da je republikanskom milijarderu otišla na poziv američkog finansijera Džefrija Epstajna.

Kada je stigla, Donald Tramp navodno ju je povukao prema sebi, dirajući njene grudi, kao i struk i zadnjicu. Priznala je i da je bila jako uznemirena i tvrdi da joj se tada učinilo da je videla Donalda Trampa kako se smeši Džefriju Epstajnu.

Epstajn, finansijer s moćnim ekonomskim i političkim mrežama u Sjedinjenim Državama i inostranstvu, i sam je bio optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje mladih devojaka, no njegovo samoubistvo vešanjem u zatvoru u Njujorku u avgustu 2019. ugasilo je javnu akciju protiv njega.

Vilijamsova kaže da je Tramp 1993. poslao njenom agentu razglednicu preko kurira te da je na razglednici pogled iz vazduha na Mar-a-Lago, njegovu rezidenciju i odmaralište u Palm Biču. Razglednicu je pokazala novinarima Gardijana. Na poleđini razglednice rukom je napisano: – Stejsi – vaš dom daleko od doma. S ljubavlju, Donald –

Viljamsova je rekla da su ona i Epstajn nakon navodnog incidenta napustili “Trump Tower” te da je počela osećati da se Epstajn ljuti na nju.

– Džefri i ja smo otišli, on me nije pogledao niti mi se obratio, a ja sam osetila kako kipi od besa. Na ulici me izgrdio i pitao me: – Zašto si mu dopustila da to učini? Osećala sam se odvratno i bila sam potpuno zbunjena – kazala je.

Ona i Epstajn ubrzo su se rastali. Vilijams kaže da nije znala ništa o njegovom obrascu seksualnog zlostavljanja, što se kasnije saznalo. Epstajn se danas smatra jednim od najgorih i najpoznatijih pedofila u modernoj istoriji.

Prema Gardijanu, Stajsi Vilijams (56) otkrila je to tokom internet razgovora sa udruženjem pod nazivom “Survivors for Kamala”, koja sebe opisuje kao koaliciju preživelih žrtava seksualnog napada, a koja podržava demokratsku kandidatkinju na izborima.

– Ideja da se ovo čudovište vrati u Belu kuću moja je najgora noćna mora – rekla je Vilijams, koja tvrdi da se nakon ovog navodnog napada osećala poniženo, smatrajući da je bila žrtva bolesne igre bivšeg američkog predsednika i Epstajna.

Trampova podrška odbacuje optužbe
Kerlojan Levit, zadužena za kampanju Donalda Trampa, dala je izjavu u kojoj je opovrgnula optužbe.

– Ove optužbe, koje je iznela bivša aktivistkinja Baraka Obame i koje su objavljene na poziv kampanje Kamale Haris dve nedelje pre izbora, nedvosmisleno su lažne. Očito je da su ovu lažnu priču izmislili Haris i njena izborna podrška – rekla je Levit.

Srbija Danas/Blic

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Provalnici ovako obeležavaju kuće koje žele da opljačkaju: Postoji samo 1 način da se zaštitite

Broj provala u stanove stalno raste. Možete li se zaštititi od toga? Da!  Lopovi postaju …