“UMRLA JE U 48. GODINI, SAMO JE PALA KAO POKOŠENA” Život jednog od najbogatijih folkera je obeležila velika porodična tragedija – Iza imena broda stoji veliki gubitak


Zabava

Život jednog od najbogatijih folkera je obeležila velika porodična tragedija, ime broda nosi njeno ime: “Umrla je u 48. godini, pala je kao pokošena”

Folker Miloš Bojanić jedan je od najbogatijih pevača na domaćoj javnoj sceni, a slobodno vreme najviše voli da provodi na svom brodu koji nosi naziv Lela.

Miloš BojanićFoto: Paparazzo lov / screenshot

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić imao je četiri broda, a svaki je nosio isti naziv, a kako je otkrio brodovi su ime dobili po njegovoj pokojnoj sestri.

Blic preporučuje

Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji, sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo. Samo je pala kao pokošena i to je bio veliki šok za moju porodicu, moja majka se nikada više nije nasmejala otkad se to dogodilo. Ljubav sestre prema bratu je nešto najlepše na svetu – rekao je jednom prilikom Miloš.

Miloš Bojanić

Foto: Paparazzo lov / screenshot

Miloš Bojanić

Bol za dve godine mlađom sestrom nikad nije prošla, zato pevač svaki brod naziva po njoj. Na taj način, kako kaže, čuva uspomenu na nju. Iako se zvala Cvijeta, cela porodica je Miloševu sestru od milošte zvala Lela, pa upravo njegov brod “Lela” svake godine isplovljava iz Baošića.

(Grand)


Blic

Check Also

“Pošteni” nalazač odmah sve priznao! Čovek izgubio torbicu sa telefonom, dokumentima i mnogo para, ali se na vreme setio kako da je nađe!

U okolini Prokuplja, prolazeći kroz selo Donja Stražava, jedan čovek je izgubio torbicu sa svim …