"Pomeraj ga! Rekao sam ti" Priveden nasilnik sa Zvezdare koji je nasrnuo na vozača pesnicama – kamere snimile sve (VIDEO)

Njemu je, kako je precizirano, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izveden na saslušanje. U međuvremenu su uzete i izjave očevidaca ovog incidenta, koji je zabeležen kamerom i objavljen na društvenim mrežama:

– Tužilaštvo je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika dogadaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca. Prema njemu je dežurni javni tužilac odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati, s obzirom da postoji sumnja da je izvršio nasilničko ponašanje. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od njegove odbrane i ličnosti, odnosno da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora.

Na snimku, koji je objavljen na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu, vidi se vidno nervozan muškarac kako nepovezano korača oko parkiranih vozila i ka ulazu u zgradu, dvoje pripadnika komunalne policije, ali i muškarac koji je, čini se, parkirao na parking mestu.

Ako je suditi prema iscepanoj majici koju on ima na sebi, verovatno se konflikt dogodio i pre nego što je neko od komšija stigao da snimi.

Ono što jeste zabeleženo jesu povici nervoznog muškarca koji se svađa, čini se, sa svima, pa i sa ljudima u vozilu koje je prišlo uprkos automobilu parkiranom nasred ulice, a čak i nekoliko puta zamahuje unutar vozila – prema suvozaču.

Pomeraj ga! Rekao sam ti – vikao je na početku snimka muškarcu koji je regularno parkirao automobil na parking mestu, dok su prema vozaču kombija poletele i psovke uz pesnice.

U jednom trenu je krenuo za komunalnim policajcem koji je počeo da se odaljava, pa se predomislio, vratio, a onda su usledili udarci prema muškarcu iscepane majice. Napad je zaustavio gorepomenuti policajac tako što je odvukao nasilnika.

Srbija Danas/Informer

Izvor: Srbija Danas

Check Also

"Шокирана сам, недавно сам их видела…" Сека Алексић занемела када је сазнала да је Сергеј Трифуновић пријавио супругу за насиље

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција …