TELO MILICE (28) PRONAĐENO U GEPEKU AUTOMOBILA Stanari zgrade na Novom Beogradu prijavili nesnosan smrad, policija odmah izašla na teren: EVO KO JE UHAPŠEN


Vesti

Hronika

Telo Milice Stojanović pronađeno pre 5 godina u gepeku automobila na Novom Beogradu

Telo Milice Stojanović pronađeno je pre 5 godina u prtljažniku automobila na Novom Beogradu

Nikola Kovačević tvrdio je da je Milicino telo fotografisao kako bi imao dokaz da je nije ubio

Telo Milice Stojanović (28) pronađeno je pre tačno pet godina u prtljažniku automobila na Novom Beogradu. Telo je bilo uvijeno u čaršav i spakovano u crni džak za smeće. Za nesrećnom devojkom se tragalo danima, a stravičan slučaj je otkriven kada su stanari zgrade u Gandijevoj ulici osetili da se zgradom širi nesnosan smrad. Takođe, videli su i tragove krvi u hodniku zgrade zbog čega su odmah alarmirali policiju. Tada su lisice na ruke stavljene Nikoli Kovačeviću, muškarcu u čijem je stanu nesrećna devojka preminula.

.Foto: Drustvene mreze

.

Naime, stanari zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu krajem oktobra 2019. godine pozvali su policiju jer su osetili nesnosan smrad. Uočili su i kapljice krvi u zgradi, ali i na ulazu u lift.

Blic preporučuje

Policija je odmah izašla na lice mesta i u zgradi pronašla Miličinu torbu i telefon. Navodno, u telefonu su pronađene fotografije njenog tela na kome su bili vidljivi tragovi raspadanja, što je policiji ukazalo da telo negde stoji danima.

Telo pronađeno u gepeku

Policija je blokirala ceo Blok 63, a u automobilu, na parkingu, pronađeni su Nikola Kovačević, vlasnik stana, Ivan V., Dušan D. i Miloš G. U drvenoj komodi u gepeku automobila nalazilo se žensko telo, umotano u čaršav.

Nalazilo se u crnoj kesi za smeće, a preko glave nesrećne devojke bio je pričvršćen crni džak sa kanapom koji je bio obmotan oko vrata. Bile su joj vezane i ruke, a policiji je odmah bilo jasno da je nesrećna devojka preminula nekoliko dana ranije.

“Pozvao sam prijatelje da mi pomognu”

Utvrđeno je da je reč o Milici. Navodno, kako je utvrdila tadašnja istraga, ona je u stan Nikole Kovačevića došla kako bi konzumirala narkotike.

Kovačević je na saslušanju tvrdio da je nesrećna devojka umrla od prevelike doze narkotika. Tvrdio je i da nije znao šta da radi kada je umrla, da nije smeo da pozove lekare i policiju pa je u pomoć pozvao prijatelje da mu pomognu da se otarasi tela.

Takođe, Kovačević je ispričao i da je Milicino telo fotografisao kako bi imao dokaz da je nije ubio.


Blic

Check Also

DROGIRANI VOZAČ (21) ZADRZAN U BAČKOJ TOPOLI, ODUZET MU "BMV" Vozio bez vozačke, višestruko osuđivan zbog prekršaja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg vozača, zbog učinjenih težih …