Дениз Дејм након што је депортована из Америке тврди да је освојила младог српског певача, споменула и њихову интиму – "Имам и доказе"

Дениз Дејм, старлета и бивша ријалити учесница недавно је на свом Инстаграм профилу открила да је депортована из Америке, а затим се огласила за “Блиц” и изнела детаље привођења.

– Осећам се катастрофално, полицајац ми је све време говорио да сам проститутка, и стално понављао да је проституција забрањена у УСА. Било је језиво, у Америку сам се упутила јер тамо имам сајбер швалера и тамо живи. То је требало да буде наше прво упознавање, па се сада налазим у кругу породице која ми је помогла да прођем кроз тај фијаско – рекла је Дениз недавно. 

Само неколико дана након депортовања бивша задругарка је открила да је била интимна са српским певачем Џорџијем. Она је ове тврдње изнела у емисији на Ред ТВ.

Deniz Dejm
Дениз Дејм / Извор: Србија Данас

– Ја имам доказе за то, ево сада ћу да вам покажем, након тиктокера Вај Ваја, ја сам била и са Џорџијем – тврди контроверзна Дениз Дејм.

Због чега је Дениз депортована из Америке?

Бивша ријалити учесница Дениз Дејм недавно је одлучила да спакује кофере и отпутује у Америку, али је тамо доживела велику непријатност.

Наиме, одмах по доласку на аеродром, полиција је зауставила старлету због, како су објаснили, рутинске контроле. Међутим, ситуација се убрзо претворила у привођење и депортацију.

Deniz Dejm
Дениз Дејм / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Адио Америка за мене. Нашли су мој профил на “Онлифансу” и неће да ме пусте – рекла је кроз сузе старлета у првом у низу Инстаграм сторија.

– Пронашли су мој телефон, мој профил и поруке тамо. Мислили су да сам дошла да бих радила на црно и то је то за мене. Сада морам назад – рекла је Дениз.

Старлета је испричала да је провела ноћ у полицијској станици, где је била обавештена да није добродошла у Америку.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прво оглашавање ћерке Снежане Савић поводом смрти оца: Због потресних речи Аните Лазић и камен би заплакао

Редитељ и сценариста Драгослав Лазић преминуо је јуче у 87. години.  Тим поводом се огласила …