Nema više dileme! Novak potvrdio ono što smo svi slutili!

Novak Đoković zvanično neće igrati na mastersu u Parizu koji je na programu od 28. oktobra.

On se oglasio putem Instagrama i tim putem se izvinio svojima navijačima u francuskoj prestonici.

“Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir. Imam dosta sjajnih uspomena sa sedam titula tamo i nadam se da ću se vratiti sledeće godine“, napisao je Novak na Instagramu.

Foto: pritnscreen instagram

 

Male su šanse bile da Srbin zaigra u Parizu, a sada je on sam otklonio dileme. To umanjuje njegove šanse da se pojavi na završnom mastersu u Torinu.

Trenutno je šesti u ATP trci, ali naredne dve nedelje bio mogao da izgubi poziciju i da se ne nađe među putnicima za Torino.

Đoković je trebao da brani titulu u “Bersiju” koju je osvoio prošle godine pobedom nad Grigorom Dimitrovim sa 2:0 (6:4, 6:3), tako da će ovo takmičenje sigurno dobiti novog šampiona.ž

 


Legendarni trener nema dilemu: Znao sam da će Novak postati najveći!

Novak Đoković

Proslavljeni francuski teniser – Patrik Muratoglu, otkriva da je pre nekoliko godina rekao da je Novak Đoković biti najveći teniser u istoriji.

sledeća vest




Informer

Check Also

"Њен брат се смртно посвађао са родитељима и отишао је из Љига" Комшије Јоване Јеремић проговориле – откриле њене породичне тајне

Јована Јеремић, позната водитељка, одрасла је у Љигу, где је завршила основну и средњу школу, …