Cela Arena se uhvatila za glavu! Nilikina ukrao loptu i šutirao, ali je promašio sve (VIDEO)

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u dramatičnoj završnici od Virtusa sa 70:69 u petom kolu Evrolige, a tragičar crno-belih bio je Frenk Nilikina.

Crno-beli su vodili veliku borbu za italijanskim timom u Beogradskoj areni, a iako je ekipa Željka Obradovića u nekoliko navrata imala i plus devet na kraju nije uspela da trijumfuje. “Parni valjak” je na kraju u infarkt završnici imao šansu i za pobedu, ali sreće nije imao Frenk Nilikina. 

Na pet sekundi do kraja Virtus je vodio sa 70:69 i trebalo je da izvede aut, ali je francuski košarkaš u redovima Partizana uspeo da preseče napad gostiju i ukrade im loptu. Odlučio je Nilikina da odmah šutira za tri poena, ali je na nesreću promašio ceo koš za potpuni muk i hvatanje za glavu navijača u Areni. 

Partizanu je ovo treći poraz u Evroligi, uz dva trijumfa, dok je Virtusu ovo prva pobeda posle četiri uzastopne izgubljene utakmice. 

 


(VIDEO) Kakva golčina Baždara! Bivši igrač Partizana pokazao kakvom "levicom" raspolaže!

Fudbal

Bivši igrač Partizana koji trenutno nosi dres Saragose Samed Baždar (20), postigao je četvrti gol ove sezone u pobedi svog tima nad Eldenseom (3:2).

sledeća vest




Informer

Check Also

Probušite kesten na dva mesta i stavite ga u prozor, rešićete problem koji muči mnoga domaćinstva

Kesten je pravi dar prirode. Kad dođe jesen, od oktobra do decembra, obavezno napunite kuću …