VIKI MILJKOVIĆ O DUETU SA CECOM RAŽNATOVIĆ! Pevačice otkrile da li ćemo uskoro čuti njihovu zajedničku pesmu u “Ceca show”


Zabava

Ceca show: Viki Miljković otkriva da li će napokon snimiti duet sa Cecom

Viki Miljković otkrila je gostujući kod Cece zbog čega njih dve nikada nisu snimile duet i da li njihovu zajedničku pesmu možemo očekivati u budućnosti.

.Foto: Blic TV / Ringier

.

Večeras, od 22 časova, samo na “Blic” televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona “Ceca show”.

Blic preporučuje

U novoj epizodi “Ceca Show”, najpoznatija muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović, ugostila je kolege, bračni par Viki Miljković i Dragana Taškovića.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Ringier

.

Pročitajte još

Nova epizoda donosi mnoštvo muzike, zabavnih igrica, smeha i iskrenih razgovora o privatnom životu gostiju. Gledaoci će moći da saznaju nove i zanimljive detalje o svojim omiljenim muzičarima, koje javnost do sada nije imala prilike da čuje.

Pročitajte još

O duetu sa Cecom

U okviru popularne rubrike “Pitanja gledaoca”, pevačica Viki Miljković odgovorila je na jedno od najčešćih pitanja svojih fanova – zašto ona i njena bliska prijateljica i kuma, Ceca Ražnatović, nikada nisu snimile duet.

Mogu reći da me ovo pitanje izuzetno često postavljaju. Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje dobijam kako u emisijama, tako i na društvenim mrežama”, rekla je Viki.

“Nikada nismo razmišljale o duetu, ali, ukoliko bi se pojavila neka adekvatna pesma, što da ne.”

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

“Jednostavno, pesma mora da pronađe izvođača”, dodala je Ceca.

Viki je dodatno istakla da interesovanje publike za zajedničku pesmu možda nagoveštava da bi se to moglo dogoditi u budućnosti.

“Čim publika toliko mene to pita godinama unazad, mislim da je to neki predznak da će se to eventualno desiti,” dodala je Viki.

Fanovi s nestrpljenjem očekuju da vide da li će se ove dve muzičke zvezde konačno odlučiti na saradnju koja bi sigurno postala hit na domaćoj muzičkoj sceni.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.
.

Foto: Ringier

.

Blic

Check Also

Stavite ovo u kuhinju i ormane i zauvek ćete se rešiti moljaca: Sitnica od koje beže glavom bez obzira

Stavite ovo u kuhinju i ormane i zauvek ćete se rešiti moljaca: Sitnica od koje …