TRI OSOBE PRONAĐENE MRTVE U DOMU ZA STARE Žena osumnjičena za ubistvo iz nehata: Sumnjaju na TROVANJE ugljen-monoksidom


Vesti

Svet

Žena osumnjičena za ubistvo nakon što su tri osobe pronađene mrtve

Žena (60) uhapšena je večeras zbog sumnje da je izvršila ubistvo iz nehata nakon što su tri osobe pronađene mrtve u domu za stare Gejnsboro, na jugu Engleske.

PolicijaFoto: Siniša Pašalić / Ringier

Policija

Policija u Dorsetu saopštila je da je uhapsila 60-godišnju ženu “kako bi utvrdila da li je bilo radnji ili propusta i prikupila što više informacija o tome šta se dogodilo, prenosi Skaj njuz.

Blic preporučuje

Smrtni slučajevi u domu za negu Gejnsboro se trenutno tretiraju kao “neobjašnjivi”, a moguće trovanje ugljen-monoksidom je “primarna linija istrage”, saopštila je ranije policija.

Sedmoro ljudi je prevezeno u bolnicu “iz predostrožnosti”, a svi stanovnici doma su evakuisani u obližnju crkvu, od kojih neki u invalidskim kolicima.

Policija je saopštila da nema opasnosti za širu javnost.

Portparol staračkog doma rekao je da je poslao “dodatne kadrovske resurse” zbog incidenta i rekao da je dobrobit štićenika njegov “najvažniji prioritet”.

Jugozapadna hitna služba saopštila je da je pozvana u kuću u Svonidžu u 5.20 i poslala tim za reagovanje na opasnost, 10 vozila hitne pomoći i “značajan broj dodatnih resursa”.

Tri osobe su pronađene mrtve, a četiri su hospitalizovane nakon “neobjašnjivog” incidenta koji se dogodio jutros u domu za negu Gejnsboro.

Policija je pokrenula istragu a savetnik Dorseta Geri Satl rekao je da se sumnja na trovanje ugljen-monoksidom, “ali to još nije dokazano”.

Južna gasna mreža saopštila je da su njeni inženjeri odgovorili na hitan poziv i da čekaju pristup da bi izvršili bezbednosnu proveru.


Blic

Check Also

Brutalka u lajvu! Skandalozni potez Desingerice sa voditeljkom Pinka, pred svima joj uradio ovu stvar

Desingerica, Foto: prentscreen/instagram/dragomirdespic_design Dragomir Despić Desingerica kontroverzni je reper poznat po svoji skandaloznim nastupima. On …