Bog može da oprosti, Srbi ne mogu! Aleksandar Vulin brutalno iskren u ekskluzivnom intervjuu sa ruskim novinarom Vladimirom Solovjevim! (VIDEO)

Ruski novinar i politički analitičar Vladimir Solovjev razgovara u ekskluzivnom intervjuu sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom o ključnim temama od istorijskog i geopolitičkog značaja, bombardovanje Srbije, položaja naše zemlje na globalnoj sceni, kao i aktuelnog pitanja Kosmeta i rata u Ukrajini.

Ekskluzivni intervju između ruskog novinara i političkog analitičara Vladimira Solovjeva i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina obavezno pogledajte u videu ispod: 

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, ističe da podržava Rusiju, jer kako on kaže gaji iste vrednosti kao Srbija i drago mu je što je na pravoj strani u svetu.

Ja podržavam Rusiju, ieako su mi rekli da će mi uvesti sankcije. Visoki predstavnik CIA mi je rekao da zna da ja nisam ruski agent. Znam šta je dobro ne samo za Srbiju već i za ceo svet. Nacija, Bog, porodica su iste vrednosti kao što gaje i Srbi. Mi verujemo u tradicionalnu porodicu, oni koji misle da je to smešno i glupo kontrolišu svetske medije. Ponosan sam to što smo na pravoj strani  – rekao je Vulin.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Vulin

 

On dodaje i da Srbi nikada neće izdati Rusiju, ali i da EU traži od Srbije priznavanje tzv. Kosova, a da zauzvrat dobija članstvo u toj organizaciji.

Oni govore da ne gledamo u prošlost i da zaboravimo na bombardovanje i ubijanje dece. Bog može da oprosti, Srbi ne. Srbija je izgubila decenije pokušavajući da uđe u EU. Ako prekinemo pregovore sa EU, to bi bilo jako neozbiljno. Srbi nikada neće izdati Rusiju, a neće to uraditi ni Aleksandar Vučić. Otvoreno od nas zahtevaju da priznamo tzv. Kosovo da bi ušli u EU, a moje uverenje je da zapravo oni ne žele nas u EU – kazao je Vulin.

Prema rečima Aleksandra Vulina, Zapad želi da posvađa i neuspešno destabilizuje Rusiju i Srbiju.

Podelili su Jugoslaviju devedesetih godina, to je bio jak udarac. Razdvojili su i Srbiju i Crnu Goru, a sada žele da posvađaju Rusiju i Srbiju zauvek. Mir je najopasnija stvar u Evropi, ako niste protiv Rusije vi ste u Evropi najopasniji i na udaru, kao što su Vučić, Orban i Fico. Rusiju ne možete pobediti, to moraju da shvate. Pokušali su 1999. godine da ubiju Srbiju, ali su samo ubili međunarodno pravo – objasnio je on.

Sagovornik Vladimira Solovjeva kaže da su Srbi uz Rusiju, ali da isto tako naša zemlja ne želi da navuče gnev velikih sila.

Predsednik Vučič je poslednji slobodni lider u Evropi. Naša orjentacija je da sačuvamo prijateljstvo sa Rusijom, nismo nikada prodali nijedan metak Ukrajincima. Iz Beograda jedino možete leteti u Moskvu u Evropi. Mi razumemo sankcije i nikada ih nećemo uvesti, jer smo i sami preživeli užasne američke sankcije. Mi Srbi smo izabrali stranu, nismo nuklearna država, a opkruženi smo NATO paktom, zato moramo da pazimo da ne navučemo još gneva velikih sila. Zašto su ukrajinske granice svete, a srpske granice nisu. Traže od Srbije da zaštite Ukrajince, to nećemo uraditi i nećemo se boriti protiv Rusije – zaključio je Aleksandar Vulin.

 


Sprema se istorijska šansa za Srbiju?! Evo šta je Putin poručio Vučiču! (VIDEO)

Live TV

Razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, analizirali su gosti Info jutra Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i Branko Pavlović, narodni poslanik.

sledeća vest




Informer

Check Also

Evo kada stiže drastično zahlađenje: RHMZ objavio dugoročnu prognozu, sneg se očekuje već ovog datuma

RHMZ u najavi navodi: – U trećoj dekadi oktobra jutra hladna, mestimično i maglovita sa …