Evo šta su Dragijevići radili pre ubistva Danke Ilić! Bili na groblju u Zlotu, a razlog će vas šokirati (FOTO)

Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića koji se sumnjiči da je zajedno sa Srđanom Jankovićem ubio devojčicu Danku Ilić (2), otkrio je za Informer da je mesec dana pre tog zločina naručio iskopavanje dva grobna mesta na lokalnom groblju u Zlotu!

Ovu informaciju prvi je otkrio svedok Saša Z. koji je u tužilaštvu ispričao da mu je lično Radoslav Dragijević naručio kopanje grobnih mesta.

– U optužnici piše kako je Saša Z. pred višim tužilaštvom izjavio da je 3. aprila, tri dana pre smrti Dalibora Dragijevića, iskopao rovokopačem dve rake na Novom zlotskom groblju i to po narudžbini Radoslava i njegove sada pokojne supruge Svetlane. Saša Z. Je ispričao svaki detalj o tome, koliko je zemlje izvezeno traktorom, u koliko je sati to bilo i sve što se dešavalo. Naglasio je i da je kopanje raka naručeno oko mesec dana pre samog čina – navodi se u optužnici.

 

Foto: video printscreen

Radoslav Dragijević

 

Radoslav, koji je i sam optužen za pomoć optuženima nakon ubistva, kaže za Informer da je sve što je Saša Z. ispričao tačno.

– Sudbina, ništa drugo… Mi smo naručili kopanje raka za mene i ženu tri, četiri nedelje ranije, ali sudbina htela da budu iskopane tri dana pre nego što izgubismo Dalibora. A te rake i sad su prazne, sin i žena mi sahranjeni pored, u druge dve koje su baš za njih iskopane. To je naša porodična grobnica – rekao je Radoslav za Informer.

 


>

Informer

MUP Srbije




Informer

Check Also

"Pomeraj ga! Rekao sam ti" Priveden nasilnik sa Zvezdare koji je nasrnuo na vozača pesnicama – kamere snimile sve (VIDEO)

Njemu je, kako je precizirano, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izveden …