“PRE TAČNO ŠEST GODINA, NA OVOM MESTU” Potresna objava Darka Lazića – 23 DANA BIO U KOMI, a sada je ponovo došao na mesto gde je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu


Zabava

Potresna objava Darka Lazića , 23 dana bio u komi, a sada je ponovo došao na mesto gde je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu

Lazić je zadobio teške telesne povrede, a njegov automobil se prevrnuo i završio na krovu

Bio je 23 dana u komi i imao je brojne teške povrede, uključujući polomljene rebra, kuk, karlicu, i grudni koš

Folker Darko Lazić pre šest godina doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na putu kod Pećinaca.

.Foto: Oliver Bunić, Milan Ilić / Ringier

.

Darko Lazić zadobio je teške telesne povrede, a tim lekara borio se tada za njegov život. Danas je Darko prošao istim putem i tim povodom oglasio se na društvenim mrežama.

Šest godina od teške saobraćajne nezgode Darka Lazića

Foto: Instagram

Šest godina od teške saobraćajne nezgode Darka Lazića

– Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože, što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario – napisao je Darko u opisu snimka.

Kako je došlo do nezgode?

Darko je, podsetimo, svojim automobilom sleteo sa puta, a njegov automobil se prevrnuo i završio na krovu. Na lice mesta je ubrzo došla policija i Hitna pomoć, a pevač je prevezen u Zemunsku bolnicu, gde je bio životno ugrožen.

darko lazic izlazi iz banje
darko lazic izlazi iz banje

Uz njega su tada bili njegova majka Branka, otac Milan, koji je preminuo dve godine kasnije, te brat Dragan i Lazićeva tadašnja verenica Marina Gagić. Darko je, na sreću, preživeo iako su mnogi mislili da se to neće desiti. Jednom prilikom je ispričao i kako se tada osećao.

– Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg… Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić pre izvesnog vremena za medije.

VIDEO: Darko Lazić, izjava


Blic

Check Also

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ DOBILA IZNENAĐENJE KOJE RASPAMEĆUJE! Pevačica se odmah oglasila, evo šta je rekla

Aleksandra Mladenović iznenadila je svoje pratioce kada je podelila objavu na društvenim mrežama jer joj se …