Poznat identitet muškarca koji je BRUTALNO PRETUKAO mladića na Zvezdari zbog parkinga: Određeno mu zadržavanje u trajanju od 48 sati


Vesti

Hronika

Poznat identitet muškarca koji je pretukao mladića na Zvezdari zbog parkinga

Na društvenim mrežama juče je objavljen video-snimak nasilja koje se dogodilo u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari kada je jedan muškarac pretukao mladića zbog – parkinga. Kako se navodi na društvenim mrežama, a što se vidi i na snimku, muškarac je napao mladića jer mu je zasmetalo to što je parkirao “audi” ispred njegove zgrade, iako propisno.

Tuča zbog parkinga na ZvezdariFoto: @MilosKrstic2211 / screenshot

Tuča zbog parkinga na Zvezdari

Kada je u jednom trenutku naišao pikap, i parkirao se na obeleženo mesto, on je napao i osobu koja je bila na mestu suvozača.

Blic preporučuje

Nasilnik je sve vreme vređao i psovao vozače i nasrtao na njih, a vozaču “audija” je pocepao majicu.

O ovom slučaju su se sada oglasili i iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Njihovo obaveštenje prenosimo u celosti:

– Obaveštavam vas da nakon što je na društvenim mrežama objavljiven snimak na kom se vidi muško lice kako u Beogradu, u Ulici Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izbršio krivično delo Nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora.


Blic

Check Also

Drama u Loznici: Žena za volanom pod dejstvom alkohola "kosila" redom automobile – sve vrvi od policije (VIDEO)

Saobraćajni incident dogodio se večeras u centru Loznice kada je nepoznata ženska osoba izgubila kontrolu …