Lijam Pejn preminuo je 16. oktobra nakon tragičnog pada s hotelskog balkona u Argentini. Društvenim mrežama sada se proširilo pismo koje je muzičar jednom prilikom napisao 10-godišnjem sebi.

Naime, kada je Pejn 2020. godine gostovao u jednoj radijskoj emisiji, voditelj Skot Mils dao mu je taj zadatak. On je na Instagramu ponovo podelio snimak na kome Lijam čita pismo.

”Ovo je sada jako tužno slušati”, rekao je voditelj.

Lijam u pismu prvo govori o audiciji za “X Factor” koja mu je promenila život.

“Dragi 10-godišnji Lijame, pripremi se! Uskoro će postati uzbudljivo. Ceni svaki trenutak sa svojim voljenima upravo sada jer imaš još samo nekoliko porodičnih praznika za uživanje, život će ti postati nadrealan. Znaš, ono što voliš, pevanje, samo tako nastavi i kad napuniš 14 godina dogodiće se nešto čarobno, a ne govorim o pubertetu”, započeo je.

lijam pejn profimedia-0476209511.jpg
James McCauley / Shutterstock Editorial / Profimedia 

“Znam da se čini rano, ali samo mi veruj, sve će uspeti kako god bude trebalo. Predlažem da pogledaš ‘Povratak u budućnost’, moglo bi da pomogne. Sada si slavan i čini mi se da si prerano dosegao vrhunac, ti drski mali kretenu, ali jedva da si još počeo. Smanji malo doživljaj i zapamti da je to maraton, a ne sprint. Neko vreme poželećeš da odustaneš. Ali nemoj jer ćeš upoznati četiri druga tipa koji su na istoj stazi kao i ti. Kad ih prvi put sretneš, biće haos, ali samo zapamti da uživaš, ostani mlad u srcu – jer to je ono što je u ovom trenutku tvog života”, dodao je.

Zatim se osvrnuo i na razlaz grupe One Direction.

“Opraštaj više i nauči da slušaš. Provešćeš se najneverovatnije u svom životu, putovaćeš svetom i živeti život kakav nisi mogao ni da zamišljaš. Onda će to završiti na neko vreme i ostaćeš bez ičega”, rekao je.

profimedia-0922085922.jpg
PG/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia 

Njegov sin Ber, kog ima s muzičarem koleginicom Šeril Kol neizostavan je deo u pismu.

“Upravo ćeš započeti potpuno novo putovanje s najčudesnijom osobom koju si ikad upoznao, svojim sinom Berom. Nemoj da sumnjaš u sebe kao oca, samo pogledaj sve stvari koje si naučio usput, to sigurno znači da imaš puno da daš. Budi zahvalan i pokušaj da se setiš svakog dana da radiš nešto što voliš, a za što je bilo potrebno deset godina da se izgradi”, rekao je između ostalog.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S.)

Bonus video

02:31
Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača! Izvor: Kurir televizija