Милан Станковић није искористио свој потенцијал – Жика Јакшић искрено о певачевом новом начину живота

Жика Јакшић, познати продуцент и музичар, гостовао је синоћ у емисији “Амиџи шоу” и говорио о млађим певачима који су се такмичили у Звездама Гранда. Радо се присећао њихових самих почетака такмичања, а затим је то упоредио са данашњим резултатима.

Водитељ емисије “Никад није касно” емотивно је говорио о првим генерацијама, а једном певачу је посветио највише пажње.

– Да ли би поново сарађивао са Миланом Станковићем?

Žika Jakšić
Жика Јакшић / Извор: Youtube printscreen/AmiG Show

– Ја сам му продуцирао неке од песама и био сам од почетка са њим. Ја сам био та спона између њега и Горана Бреговића када се десила чувена Евровизија. Он је био млад, велика популарност је утицала на њега и на мене би утицало, камоли на њега. Дошло је до једног међусобног неразумевања… Када се вратим 15 година уназад ја то скроз разумем. Сигуран сам да би та сарадња била одлична, он је јако добар певач, има специфичан глас. Има израз као Чола. Да, радо бих сарађивао са њим – одговорио је Јакшић.

Жика је дао своје мишљење о Милановом духовном преокрету. 

Подсетимо, после пар познатих хитова које је објавио, Милан Станковић се повукао из јавног живота и није толико експониран. Познати певач се посветио духовном животу. 

– Дошао је у период када је пожелео да прави неки духовни баланс и то је у реду. Мислим да је то само фаза у животу. Жао ми је што неки певачи из Звезда Гранда нису дохватили свој максимум. Мислим да ни Милан Станковић није искористио свој потенцијал, мислим да може много више – рекао је Жика у емисији “Амиџи шоу”.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Još jedna zemlja optužila Rusiju za sabotaže: Istina ili dizanje panike?

“Doživljavamo smetnje, akte sabotaže, razne vrste štete i instrumentalizovanu migraciju, između ostalog. Ovo stvara opšti …