“Varala me je sa njim” Otkriven razlog kraha braka, hlumac tvrdi da ga je žena varala sa ovim poznatim muškarcem

"Varala me je sa njim" Otkriven razlog kraha braka, hlumac tvrdi da ga je žena varala sa ovim poznatim muškarcem

Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši suprug Dženifer Lopez, glumac Ohani Noa, rekao je da je Šon Didi Kombs imao ulogu u njihovom razvodu. Gostovao je u emisiji “Despierta America”, gde je progovorio o njihovom kratkom braku koji je trajao od 1997. do 1998. godine.

“Deo tog razvoda je bio Didijeva krivica”, rekao je on.

“Kad je došao Sony i isplatio joj milione, tu je bio i Pafi, koji je trebao da bude jedan od producenata za nekoliko pesama na prvom albumu ‘On The 6‘. Tada je počelo varanje, laži, razdvajanje. Bio sam u Los Anđelesu gde sam otvarao svoj restoran, a ona je boravila ili u Majamiju ili u Njujorku radeći na albumu. Kad sam mogao, išao sam kod nje. Tu je, u toj udaljenosti, razdvojenosti, krenulo varanje”, ispričao je Ohani.

Glumac je rekao i kako mu je razvod od Dženifer sabotirao poslovne prilike i da mu je zbog toga karijera krenula nizbrdo. “Pitao sam Dženifer: ‘Šta sam ti uradio da si me izvela pred sud, optužila me, lagala, stvorila lažne stvari o meni i zvala nekoliko kompanija kako bi me izbacile i različite televizije da mi ne daju posao? Zašto ako ti nisam ništa uradio?‘”, ispričao je on.

Dženifer se nije oglasila oko izjave svog bivšeg supruga, a trenutno prolazi kroz još jedan razvod, i to od glumca Bena Afleka.

Inače, Lopez i Didi u vezi su bili od 1999. do 2001. godine. Ona je u decembru 1999. s njim bila u klubu u Njujorku, gde je došlo do pucnjave nakon koje su oboje bili uhapšeni. Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Njujroku i tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju. Osim toga je reper optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje, a prva ga je za to optužila bivša devojka Kesi Ventura. Didi negira sve optužbe.

Bonus video:

53:20

CRNA HRONIKA 13.10.2024

(Espreso /Kurir.rs/ L. S./Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

ZA KURIR SE OGLASILI SA MAŠINSKOG FAKULTETA GDE PREDAJE UHAPŠENI PROFESOR! Poznato šta je razlog njegovog putovanja u Kirgistan: Ovo izaziva veliku zabrinutost!

Dekan Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, prof. dr Vladimir Popović oglasio se u ime Fakulteta …