POSLEDNJA OBJAVA ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA PRE INCIDENTA Isidora pozirala u stanu, a nekoliko sati nakon toga glumac je prijavio za nasilje


Zabava

Poslednja objava ene Sergeja Trifunovića: Isidora pozirala u otkopčanoj bluzi

Supruga Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, upravo se nalazi kod sudije za prekršaje, saznaje “Blic”, a nju je suprug sinoć prijavio za nasilje u porodici.

.Foto: Snežana Krstić, Instagram / Ringier

.

Isidora je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je juče objavila niz fotografija.

Blic preporučuje

Naime, Isidora je pozirala u stanu, u crnoj otkopčanoj bluzi bez brushaltera i crnim pantalonama, a nekoliko sati nakon objave Sergej ju je prijavio za nasilje. Isidora se nije oglašavala povodom ovog slučaja, a na naše pozive nije odgovarala.

Isidora i Sergej Trifunović

Foto: Instagram

Isidora i Sergej Trifunović

Prijavio je zbog nasilja

Trifunović je sinoć svoju suprugu prijavio zbog nasilja u porodici.

Nezvanično, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Međutim, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu.

Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 – 50.000 dinara.

VIDEO:Sergej Trifunović sa kučetom na promociji Sajsi MC


Blic

Check Also

"Ovo pišem nakon isplakanih milion suza… Zbogom prijatelju…" Ovako su se porodica i kolege oprostile od dugogodišnjeg direktora KBC-a: Danas sahrana doktoru Ćorušiću koji je poginuo u bolnici

Na poslednji ispraćaj stigli su, među ostalim, poznati doktori Stjepko Pleština, Maja Grba Buljević, Irena …