Stara srpska verovanja za privlačenje novca! Ujutru uradite samo jednu stvar i novčanik će uvek biti pun

Naš narod verovao je da samo ako se pridržavate ovih pravila, možete da očekujete veliki priliv novca u svojoj kući.

Srpska narodna baština obiluje verovanjima i predlozima kako da prizovemo novac u kuću i kako da ga sačuvamo.

Kako da se novac u kući odomaći?

Ako ste ikada zatražili finansijski savet od nekog svog starijeg ukućanina, saznali ste da se novac prijatelju ne pozajmljuje utorkom i da ćete šefu povišicu tražiti isključivo sredom, tokom radnog dana.

Postoji verovanje da sve poslove koji se tiču novca bi trebalo da obavljate samo tokom jutra, jer večernje i noćne kalkulacije ove vrste vode u propast.

Novac u džepu

U džepove kaputa u ormaru stavite sitan papirni novac, na primer 10 ili 20 dinara, ali ni slučajno nemojte da stavljate novac u probušene džepove. Komšijama nemojte da pozajmljujete so ili hleb, jer će tada finansijska sigurnost preći njima. Dajte im so i hleb, nemojte da vam vraćaju. To se odnosi i na druge namirnice.

Foto: Shutterstock

 

Metla sa drškom okrenutom ka podu

Metla u kući treba da stoji tako da joj drška bude na podu, a u najmanjem džepiću novčanika treba čuvati male novčanice. Društvo treba da joj pravi i srećna novčanica – prvi novac zarađen od nekog posla ili onaj koji vam je dao neko dobar jer se taj novac nikad ne troši.

Foto: Shutterstock

 

Kovanice

Kovanice trebate da čuvate, a novčanik nikad ne sme da bude prazan – par kovanica uvek morate imati sa sobom. U kući mora da bude jedna velika novčanica koju morate da čuvate barem godinu dana, kako bi se napunila vašom energijom i počela da privlači drugi novac.

 


Plivaćete u parama kada vidite ovaj znak! Dobro obratite pažnju

Lajfstajl

U svetu narodnih verovanja, mnogi smatraju da postoje posebni znaci koji ukazuju na to da ćete uskoro dobiti novac.

sledeća vest




Informer

Check Also

“AKO OVO NIJE NASILJE U PORODICI, ŠTA JE? HOĆEŠ DA IZGINEMO? M’RŠ” Sergej prijavio suprugu policiji, a ovako je urlao na nju (VIDEO)

Zabava Sergej prijavio suprugu policiji, a ovako je urlao na nju: “Ako ovo nije nasilje …