И он је ушао у Елиту – када је видео да му је Миона радосно пришла, Ша направио љубоморну сцену

 Ноћашња журка у ријалитију “Елита” била је заиста незаборавна, а атмосфера је достигла врхунац када се у просторији појавио певач Љуба Перућица. Познат по свом моћном гласу, Перућица је ушао у ријалити на “специјалном задатку” – да забави учеснике и подигне енергију до максимума. Није ушао као такмичарка, већ као гост изненађења, а продукција се побринула да он одржи журку која ће се дуго памтити. Са њим је била и  његова колегиница певачица Алекс Тешић 

Учесници су били одушевљени његовим уласком, а многи су скакали од среће када су га видели. Уз музику уживо и подршку Алекс, учесници су се потпуно опустили и уживали, заборављајући на напетости које су их мучиле претходних дана. Традиционалне журке у “Елити” су познате по томе што често постају попришта емотивних тренутака, изненадних раскида или нових веза. Као и обично, музика уживо, пиће и плес допринели су да се такмичари опусте и забораве на свакодневне изазове ријалити живота. Ипак, како правила налажу, сви конфликти који се јављају на овим догађајима морају остати само вербални, јер је сваки физички сукоб строго кажњив.

 Потом се десио неочекивани тренутак када је Перућица поздравио Миону Јовановић. Наиме, Миона му је пришла и јавила му се, а репер је гутао кнедле за то време, док су цимери ишчекивали његову реакцију. Сви добро знају да је Ша невиђено љубоморан и да ће сада вероватно данима да мозга како се знају Љуба и Миона. А ту није био крај.

– Поздрав за моју колегиницу Миону – рекао је Љуба. Ша када је то чуо, почео је да стреља певача очима.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

Шта се све издешавало можете да видите на снимку.

Жена ми се плаши глади

Љуба је познат као врло позитиван саговорник, Он је недавно испричао како се бори са вишком килиграма те се нашалио да они у породици много једу јер се његова жена плаши глади.

– Моја жена увек истиче да се у животу највише плаши самоће и глади, поготово глади. Фрижидер нам је увек препун хране, некад ме је срамота јер игла не може да падне у њега. Не можемо ни све да поједемо, а ја бих волео када би она то мало смањила и правила мање порције. То све има утицаја на мене, па ми килажа варира. Волео бих да се вратим на момачку килажу – рекао је Перућица, а на питање да ли је килажа једино што му недостаје из момачког живота одговорио је:

– Искрено да. То је једино што ми фали. Дивим се људима који могу да једу, а кроз њих све прође као да су проточни бојлер. Морам да признам да Каћа има много бољи метаболизам од мене. Једемо количински подједнако, али на њој се то не види. Волим да једем, а не волим да се гојим.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SAZNAJEMO FZO RS sa firmom “Medietik” sklopio milionske ugovore tokom pandemije: Kusturić pod lupom Republičkog tužilaštva

Među njima je i nabavka ventilatora za intenzivnu njegu višemilionske vrednosti. Blic preporučuje –Nabavna cena …