Тања Савић у 39. години објавила радосне вести – нико срећнији од њеног дечка Мукија

Тања Савић је гостујући у емисији “Амиџи” код Огњена Амиџића и проговорила о својим планобима. Након Арена, како каже кренуће да прави кућу кућу како би направила своју личну оазу. 

Такође, истакала је да не искључује да ће се удати за свог садашњег дечка Мукија јер јој је папир битан а и никад није правила свадбу.

Сада си срећно заљубљена, хоћеш стати на луди камен?

– Хвала Богу јесам. Не знам, нисам од оних жена које кажу да не верују у папир, ја верујем у то и верујем у прстен, ја сам романтична душа. Никада нисам правила свадбу и волела бих да будем млада. Тако ће и бити, све је по Божијој вољи, али оно што ја желим и неки моји планови су ти да када се заврши Арена правим кућу, мало ћу да се посветим себи и желим да направим себи оазу мира.

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: youtube printscreen/AmiG Show

Имам утисак да боље изгледаш сада него као на почетку.

– Могуће је то…Уозбиљила сам се некако, то долази с годинама, вероватно је морало то све да ми се догоди да бих била ово што сам сада.

Ти си изјавила да се твоја деца лепо слажу са твојим садашњим партнером. Имала си лоше искуство, ко је основна особина коју твој партнер мора да има? Где си погрешила са Душаном, а с Мукијем нећеш

Tanja Savić
Тања Савић / Извор: youtube printscreen/AmiG Show

Шта је теби најтеже пало до сада?

– То раздвајање од деце…Мој муж је одвео децу у Аустралију и нисам их видела годину и пет месеци, то је сада решено, суђење траје, али то су сада неке друге ствари, то су ствари око алиментације и даљих дешавања, али деца су припала мени. Као што сам се молила, тако је и било. Никада нисам помишљала на то да престанем да се бавим музиком.

– Како зрачиш, тако и привлачиш. Очигледно је да сам тако зрачила када сам се забављала са бившим мужем, па сам привлачила такве људе. Морала сам да се мењам, да бих привукла овог ког сам привукла сада. Мислим да сам га привукла својом спонтаношћу. Јесте, млађи је од мене и слађи. Упознали смо се у Америци у једном хотелу који се зове “Авијатор”. Он је авијатичар, тада сам га звала “авијатичару мој”. Молила сам се, у смислу да сам пожелела да ми свемир пошаље мушкарца који је вредан мене и који ће да ме поштује и воли. Чак сам и замишљала да буде млађи и да има 26 година, мајке ми. Ја сам 11 година старија од њега, али сам много напредовала од како сам са њим.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2024: Škorpija je pod velikim pritiskom, Strelac se više ničega ne plaši

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2024: Škorpija je pod velikim pritiskom, Strelac se više ničega …