Osetio moć Partizana i poručio: Igraće F4 Evrolige!

Sviđa mi seširina crno-belih, mislim da su složili stvarno dobru ekipu, rekao je plejmejker Bajerna!

Izrastao je Karsen Edvards tokom poslednjih godina u elitnog strelca Evrolige, zbog čega se njegovo mišljenje izuzetno ceni u svetu košarke. Plejmejker Bajerna iz Minhena gostovao je u emisiji “Amerikanos24″, tom prilikom je Amerikanac analizirao aktuelnu sezonu elitnog takmičenja i pohvalio Partizan. 

Crno-beli su pre sedam dana u Beogradskoj areni savladali Bavarce u dramatičnoj završnici zbog čega je Edvards imao priliku da oseti moć čete Željka Obradovića. Smatra plejmejker Bajerna da će Partizan biti učesnik završnog turnira Evrolige ove sezone.

– Rekao bih Monako, imaju zaista dobar tim. Panatinaikos svakako, a Fenerbahče mi se isto dopada. Izdvojio bih i Partizan, mislim da su posložili stvarno dobru ekipu. Sviđa mi se njihova širina sastava, tako da ću njih navesti kao četvrti tim – rekao je Karsen Edvards. 

Foto: Starsportphoto©

 

Zanimljivo, na spisku Karsena Edvardsa nema Olimpijakosa iako velikana iz Pireja mnogi vide kao prvog konkurenta Panatinaikosu u pohodu na evropski tron. Iz priče je isključio Real i Barselonu… 

Edvards je tokom kearijere nastupao za Boston Seltikse i Detroit Pistonse u NBA ligi, a potom je preko Fenerbahčea došao do Bajerna. Aktuelna sezona mu je druga u dresu bavarskog velikana. 


Zvanično! Nikola Trajković predstavljen kao novi trener lučanske Mladosti!

Fudbal

Srpski stručnjak Nikola Trajković (43) danas je zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana.

sledeća vest




Informer

Check Also

Nezapamćeni horor: Ženama greškom bolnice uklonjene materice!

Tokom prošle i ove godine zbog pogrešne dijagnoze Univerzitetske bolnice u Švedskoj kod 33 žene …