BRUS SPRINGSTIN I BARAK OBAMA NA BINI Spektakularni koncert u kampanji demokratskog kandidata Kamale Haris


Vesti

Svet

Brus Springstin svira sa Obamom za Kamalu Haris: očekuje se pravo spektakla!

Ovo će biti prvi put da se dvoje demokrata zajedno pojavljuju na događaju kampanje

Očekuje se da će odsvirati svoje najpopularnije pesme, uključujući “Born to Run

Rok zvezda Brus Springstin održae koncert i miting sa bivšim predsednikom Barakom Obamom u Atlanti i Filadelfiji u narednim danima u okviru predsedničke kampanje demokratskog kandidata Kamale Haris, rekao je danas njen saradnik.

Kamala HarisFoto: Brynn Anderson / Tanjug/AP

Kamala Haris

Očekuje se da ce Springstin (75) odsvirati neke od svojih najpopularnijih pesama kao što je “Born to Run” u četvrtak u Atlanti u kampanji sa Haris i Obamom, što će biti prvi put da se dvoje demokrata zajedno pojavljuju na događaju kampanje.

Blic preporučuje

Saradnik Harisove je dodao da će se u ponedeljak Springstin pojaviti u Filadelfiji sa Obamom, prenosi Rojters.

Springstin je 2016. odsvirao tri pesme na mitingu pred 20.000 ljudi u Filadelfiji za predsedničku kampanju demokrate Hilari Klinton, dok je 2008. uradio isto za kampanju Baraka Obame.

U oktobru je Springstin objavio svoju podršku Haris, rekavši da ona i potpredsednički kandidat Tim Valz imaju ”viziju ove zemlje koja poštuje i uključuje svakoga, bez obzira na klasu, veru, rasu, vašu političku tačku gledišta ili seksualni identitet, i žele da razvijamo našu ekonomiju na način koji koristi svima.

Među poznatim ličnostima koje su podržale Haris i Volca nalaze se Tejlor Svift, Pink, Opra Vinfri i Džordž Kluni, a za republikanca Donalda Trampa će glasati Hulk Hogan, Kid Rok, Džejson Aldin, Rasel Brend i Amber Rouz.

(Tanjug)


Blic

Check Also

Čak 123 intervencije Hitne pomoć u Beogradu: Ove osobe su zatražile najviše pomoći

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći 123 puta, od toga 11 puta na javnom …