DRAMA U PANČEVU! Beskućnik upao u rupu, pa se na njega obrušio zid! Incident se dogodio u staroj štampariji!

Jedan muškarac upao je večeras u rupu u ulici Dr. Kasapinovića bb, u Pančevu, posle čega se na njega obrušio zid zgrade!

Kako informer.rs nezvanično saznaje, incident koji je umalo doveo do tragedije, dogodio se u 18.29, u zgradi u kojoj je pre oko 20 godina bila štamparija.

– U objektu se sada okupljaju beskućnici, koji lože vatru. Jedan od njih je upao u rupu, u kojoj su ranije bile mašine, nakon čega se na njega obrušio zid, koji mu je pao na nogu. Drugi muškarac oji je bio sa njim je zvao Hitnu pomoć. Povređeni je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane lakše telesne povrede – kaže naš izvor.

Vatrogasno-spasilačka ekipa iz Pančeva je dobila dojavu da se potrebno izvlačenje dve osobe iz ruševina. 

– Na licu mesta je utvrđeno da je povređeno jedno lice u napuštenom objektu. Lice je preuzela ekipa HMP Pančevo – navodi sagovornik za informer.rs

 


Beskućnika ubili od batina, pred sudijom ostali nemi! Tužilaštvo traži pritvor za Vuka i dvojicu maloletnih nasilnika!

ubili iz obesti

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vuk M. (19) zbog sumnje da je zajedno sa još dva maloletna lica 20. avgusta 2024. godine između 00:30 i 1:30 časova u napuštenom objektu na desnoj obali Ade Ciganlije zadao više udaraca u predelu glave i tela oštećenom M.S, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru 22. avgusta.

sledeća vest




Informer

Check Also

(FOTO) DIVNA DNK IMA TRI POLUBRATA I DVE ROĐENE SESTRE Jedna od njih se samo jednom pojavila u javnosti, evo kako izgleda Milica

Zabava Ovo je rođena sestra Divne DNK: Samo se jednom pojavila u javnosti Milica Milojević …