Saši je potrebna transplantacija bubrega! Sin Uroš apeluje na sve dobre ljude: Pomozite, da tata više ne ide na dijalizu

Saša Markov boluje od hronične bolesti bubrega petog stepena i od oktobra 2014. godine nalazi se na hroničnom programu hemodijaliznog lečenja 3x nedeljno. Njegov sin, Uroš, sada apeluje na sve dobre ljude da pomognu, kako bi otac otišao na transplantaciju bubrega u Belorusiju.

Mladi Uroš se svakodnevno bori za ozdravljenje i život svog oca, pa je tako i na društvenim mrežama, gde ga prati veliki broj ljudi, odlučio da podeli porodičnu priču i zamoli ljude za pomoć.

Njegov dan već deset godina unazad počinje u 05:00 ujutru, svakog utorka, četvrtka i subote – Uroš počinje priču o svakodnevnici njegovog oca, pa dodaje da zna šta ga čeka, ali je uprkos tome miran, staložen i psihički pripremljen na činjenicu da mora da leži pet sati nepomično…

Tačno u 6 časova ujutru, po Sašu dolazi sanitet koji ga vozi do bolnice, na dijalizu. U trnsportu provede sat, do sat i po vremena.

Na aparat ga priključuju u 07:45 i od tog trenutka, terapija traje četiri sata.

Taj aparat 10 puta manje čisti organizam nego pravi bubreg. On je tu samo da bi ga održavao u životu dok se ne izvrši transplantacija, koja je jedino rešenje za normalan život – objašnjava Uroš.


@druros

Da moj tata vise ne ide na dijalizu i ode na tranplantaciju u Belorusiji. Posaljite 1724 na 3030 ili ako niste u mogunocsti barem serujte, lajkujte i komentarisite. Da ovaj video dodje do sto vise ljudi. Hvala svima, nadam se da cemo uspeti u prikupljanju novca za transplantaciju Link sa paypalom i deviznim racunom: https://www.budihuman.rs/korisnik/1724/sasa-markov

♬ Idu Dani… – Zeljko Joksimovic

Saši pomozite: uplatom na dinarski račun 160-6000001997479-78, uplatom na devizni račun160-6000001998502-16 ili slanjem SMS poruke 1724 na 3030.

Foto: budi human

 

Da moj tata više ne ide na dijalizu i ode na tranplantaciju u Belorusiju. Pošaljite 1724 na 3030 ili ako niste u mogunoćsti barem šerujte, lajkujte i komentarišite. Da ovaj video dođe do što više ljudi. Hvala svima, nadam se da ćemo uspeti u prikupljanju novca za transplantaciju – napisao je Sašin sin na svom profilu platforme “Tik Tok”.


Ambasador Nedeljković se sastao sa poglavarom Grčke pravoslavne crkve: Negovanje vekovnih prijateljskih, verskih i kulturnih veza srpskog i grčkog naroda

Društvo

Ambasador Srbije u Grčkoj, Nikola Nedeljković, sastao se sa poglavarom Grčke pravoslavne crkve, Njegovim Blaženstvom arhiepiskopom Atine i cele Grčke, Jeronimom II, što predstavlja izuzetnu čast.

sledeća vest




Informer

Check Also

GASTOZ 2 MESECA PROVEO U TAJLANDSKOM ZATVORU, A U KUĆU MU UPADALA POLICIJA ZBOG DROGE! Njegov prijatelj otkrio detalje, a cimer optužio: Uzimao belo od mafije!

Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi u rijalitiju “Elita” gde pokušava da osvoji Anđelu Đuričić. Pred …