"Одећу позајмљујем или купујем у секендхенду" Сајси МЦ засијала на промоцији, па открила како комбинује посао и родитељство

Реперка је привукла пажњу окупљених медија елегантним и смелим изгледом.

Сајси МЦ за ову прилику изабрала је дугу црну хаљину са софистицираним детаљима. 

Додала је крзнени огртач у тамној нијанси, који је нагласио њену фигуру и дао додатну дозу гламура. Такође је носила малу црну торбицу са златним детаљима, која је лепо допунила целу комбинацију. 

Фризура јој је била високо подигнута, са елегантним локнама, док је шминка била упечатљива, са наглашеним црвеним кармином и драматичним очима, што је употпунило њен заносан изглед на догађају.  

Не спавам довољно

Портал Србија Данас, поред осталих медија, поразговарао је са познатом певачицом о њеном документарцу и о томе како се сналази у улози мајке.

– Много је добар осећај гледати свој документарац. Баш је добар трип. Забележили смо све. Како се снимамо, како се ради на албуму. Криво ми је и што то нисам радила за претходне албуме, али ћу дефинитивно радити убудуће. Ви ћете имати прилике да то погледате за пар месеци. Документарац иде на фестивале, па кад то буде прошло иде на Јутјуб. 

Sajsi MC
Сајси МЦ / Извор: АТА images

Сајси је истакла да њен посао и материнство не дозвољавају дуг и квалитетан сан.

– Ја спавам тек кад завршим све. Најновије истраживање каже да жене треба да спавају више од мушкараца. Кажу да треба 10 сати ја успем неких 7. Не смем да замислим шта ће се десити кад будем успела да спавам 9 сати – признаје реперка и додаје да је родитељство није променило:

Надоградила сам се

– Нисам се променила, надоградила сам се. Било ми је тешко на почетку то је велика промена у животу. Криво ми је што раније нисам разумела жене. 

Sajsi MC
Сајси МЦ / Извор: АТА images

Ствари позајмљујем и купујем у секендхенду

Сајси МЦ признаје да се не оптерећује одевним комбинацијама, те да ствари позајмљује или купује у секендхенду.

– Не пуним орман новим стварима јер ни старе не стижем да носим. Тако да, све је позајмљено. Понекад одем до секндхенда – закључила је реперка за Србија Данас.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"U TOM TRENUTKU NIJE UBIO SAMO SEBE, UBIO JE I MENE" Lina Bumbar prvi put ikada o najvećoj traumi i samoubistvu oca: Imao je 39 godina, posao…

Lina Božović Marković bila je zvezda devedesetih godina kada je harala estradnom scenom, a jednim …