Јавно потражила помоћ: Луна Ђогани има здравствени проблем од кога пати 540 милиона људи

Победница друге сезоне ријалитија “Задруга”, Луна Ђогани догађаје из свог приватног живота редовно дели са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм. 

Позната дама се данас пожалила да се укочила и затим затражила помоћ како би решила проблем са боловима у леђима.

 

– Укочила сам се у левом делу леђа код ребра, имате ли савете шта помаже – написала је она на свом Инстаграм профилу. 

Бол у леђима је један од најчешћих здравствених проблема широм света. Према статистичким подацима Светске здравствене организације (СЗО): 80 одсто људи у неком тренутку живота осети бол у леђима. 

540 милиона људи тренутно пати од  ове врсте болова, што га чини једним од најраспрострањенијих здравствених стања. Бол у леђима се чешће јавља код старијих особа, али се може појавити и код млађих генерација, посебно код оних који имају седећи начин живота или обављају послове који захтевају физички напор.

Luna Đogani
Луна Ђогани / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Ђоганијева је из брака са Марком Миљковићем добила две кћерке – Мију и Лану, а својевремено је говорила о томе како се њене наследнице слажу.

– Моја прва ћерка је одлично прихватила своју сестру. И она је мала, доста је посесивна, воли пажњу, али је баш лепо прихватила, стално је са њом. Чак је и храни, пева јој… Добро је што се Лана не жали. Заиста сам срећна што има такав однос према њој – рекла је Луна својевремено. 

Porodica Miljković
Породица Миљковић / Извор: Инстаграм/принтсцреен/луна_ђогани

Луна Ђогани и Марко Миљковић пре три године отворили су свој Јутјуб канал, а за приказивања интиме на друштвеној мрежи Јутјуб, која је подразумевала свакодневно снимање, Марко и Луна су за преко 100 милиона прегледа зарадили близу 180.000 евра. 

– А ево и шта смо зарадили за 100 милиона и 3 године ангажовања на Јутјубу. Није лоше, биће боље. Хвала најјачи наши – написао је Марко пре годину дана на свом Инстаграм профилу и поставио статиску гледања видеа, а колико су још од тада зарадили за сада није познато.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EKONOMIJA U POJASU GAZE POTPUNO RAZRUŠENA Potrebno je 350 godina da se vrati na nivo pre sukoba

Vesti Svet UN: Ekonomija Gaze razrušena i treba joj 350 godina da se vrati na …