Auto-cisterne u četiri beogradske opštine! Ove sedmice brojni potrošači ostaju bez vode – proverite da li je vaša ulica na spisku

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u četvrtak, 24. oktobra, bez vode će ostati pojedini potrošači opština na teritoriji Grada Beograda, i to Savski venac, Vračar, Voždovac i Zvezdara.

Potrošači koji stanuju na teritorijama opština Savski venac, Vračar i Voždovac će bez vode ostati u periodu od 08:00 do 24:00 časova.

Isključenja će biti sprovedena u sledećim ulicama:

Blok ulica između Bulevara Franšea d’Eperea i Prokupačke,

Blok ulica između Bulevara Franšea d’Eperea i Zvečanske,

Blok ulica od Autokomande do Ljubićke, oivičenom ulicama Stefana Prvovenčanog i Admirala Vukovića,

Blok ulica od Južnog bulevara do Kolubarske ulice, oivičenom ulicama Stefana Prvovenčanog i Ustaničkom.

Zbog takođe planiranih radova na vodovodnoj mreži opštine Zvezdara, potrošači će bez vode biti nešto kraće, od 08:00 do 18:00 sati, u Ulici narodnog fronta od Bosanske do Prvomajske.

Za najnužnije potrebe biće obezbeđena auto-cisterna, ali se, bez obzira na to, apeluje na građane da unapred pripreme potrebne zalihe vode za piće.

 

 

 

 

 


Pola Srbije u mraku! Elektrodistribucija najavila isključenja struje u najvećim gradovima - spisak ulica je dugačak

Društvo

Elektrodistribucija Srbije objavila je spisak planiranih isključenja za utorak, 23. oktobar. Sutra će bez struje ostati građani Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Kragujevca i Niša.

sledeća vest




Informer

Check Also

"U TOM TRENUTKU NIJE UBIO SAMO SEBE, UBIO JE I MENE" Lina Bumbar prvi put ikada o najvećoj traumi i samoubistvu oca: Imao je 39 godina, posao…

Lina Božović Marković bila je zvezda devedesetih godina kada je harala estradnom scenom, a jednim …