3 horoskopska znaka oslobađaju se loših navika 22. oktobra 2024: Svaki će prevazići svoju muku i poći dalje

Horoskop predviđa da će 3 znaka Zodijaka prevazići neke veoma specifične teškoće 22. oktobra 2024. i jednom zasvagda se osloboditi loših navika.

Ovog utorka Bik, Devica i Ribe svoju muku će ostaviti u prošlosti. Ovo ne samo da je za njih srećan dan već imaju i kosmičkog pomoćnika – Sunčev kvadrat s Plutonom, koji obično odmah pokazuje našu najgoru stranu. A ova 3 horoskopska znaka prepoznaće svoju lošu naviku i nastaviti dalje.

Bik

Iako obično niste osoba koja dugo ostaje ljuta, s vremena na vreme vi jeste neko ko krivi druge za nedela koja su se mogla da budu izbegnuta. Pomirićete se sa idejom da niko nije kriv, a ako nastavite da se držite svojih negativnih misli o drugima, samo ćete vi patiti. Kao Bik, vi ne želite da imate ništa sa patnjom. Zato prestanite da mrzite svog protivnika ili nastavite dalje. Teškoće nisu zacementirane u kamenu. Nije život vredan guranja kamena uz planinu, a Sunce u kvadratu s Plutonom otkriva da tom scenariju ne dugujete više ni minut svog vremena.

Devica

Vaš prijatelj ili partner imaće pritužbu na nešto što stalno iznosite. Čini se da često spominjete staru ljubav, a pominjanje te osobe je uvek u veoma negativnom svetlu. Kada vam prijatelj kaže da to pustite, prvi put ćete primetiti da je u pravu. Već godinama za nešto krivite bivšu ljubav, pa iako tu osobu zaista ne volite, čini se da je ona vladar svih vaših nevolja, kriva za sve. Biće vam ukazano da su vaše žalbe na neki način irelevantne. To će početi da razotkriva taj gorak osećaj za koji se držite. Gotovo je, vreme da napustite brod koji je odavno potonuo.

Ribe

Treba vam mnogo vremena da priznate da niste u pravu, a dok to ne učinite, već je toliko kasno da praktično više nije ni važno. Imaćete jedan od onih dana kada osećate da je vreme da prihvatite da ste u jednoj situaciji bili krivi. I zaista ne bi bilo ljudski da smo svi sve vreme sto posto u pravu, a na greškama učimo. Sunčev kvadrat s Plutonom ovog utorka neće dozvoliti da učite na sopstvenim greškama, već ćete razumeti da je ta greška možda najbolja stvar koju ste ikada napravili. Dani da krivite nekog drugog za svoje nedelo su prošli. Shvatili ste da treba da preuzmete odgovornost.
Dakle, nije neko kriv, a ni vi više niste.

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih


Izvor: Mondo.rs

Check Also

Evo kako izgleda sestra od Divne DNK: Samo jednom se pojavila u javnosti, a govorili su i da je spavala sa zetom?

Divna DNK, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official Divna i Marko DNK nakon rijaliti karijere povukli su se …