Proslavljeni reper 50 Cent, konačno je progovorio o optužbama za trgovinu ljudima i silovanje koje su podignute protiv njegovog dugogodišnjeg kolege i najvećeg rivala Šona Didija Kombsa.

Naime, u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za magazin “People”, 50 Cent je rekao da već deset godina ističe Didijevo drsko ponašanje upozoravajući pritom na posledice istog.

“Znam da izgleda kao da radim nešto neverovatno provokativno, ali zapravo, samo pričam ono što sam govorio godinama. Sada, kada je sve izašlo na videlo, ljudima je jasnije. Ja sam se sklanjao od takvih stvari jer to nije moj stil,” rekao je 50 Cent.

profimedia0326264134.jpg
Profimedia 

Iako se obojica, od početka njihovih karijera, kreću u istim krugovima 50 Cent i Didi nikada nisu bili prijatelji, već naprotiv. 

Njihov sukob dobio je na značaju još više nakon hapšenja hip hop mogula u njegovom stanu u Njujorku, koji će iza rešetaka ostati sve do početka suđenja koje je zakazano za maj mesec sledeće godine, jer je 50 Cent ubrzo potom najavio i svoju dokumentarnu seriju na Netflixu, koja će se detaljno pozabaviti istraživanjem svih optužbi protiv Didija.

Dokumentarnu seriju 50 Cent je uradio u saradnji sa rediteljkom Aleksandrijom Stapleton, a ista će obuhvatiti kontorverznu priču o kojoj se govori godinama unazad, a koja će ljudima pružiti jasnu sliku o životima koji su pogođeni Didijevim delima.

Ovo je priča sa značajnim ljudskim posledicama. Cilj nam je da damo glas onima koji ga nisu imali i da pružimo autentičnu i nijansiranu perspektivu,” navedeno je u zvaničnom saopštenju.

paf dedi profimedia-0917093272.jpg
Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia 

Podsetimo, Šon Didi Kombs se suočava sa optužbama za trgovinu oružjem, nasilni seksualni napad, silovanje, seksualno zlostavljanje, omogućavanje seksa uz korišćenje kontrolisanih supstanci, lažno zatvaranje, prisiljavanje na prostituciju, širenje video zapisa bez pristanka osoba na njima i seksualno zlostavljanje maloletnika.

Takođe, nakon što je prvog oktobra saopštila da će pokrenuti još 120 optužbi protiv uhapšenog hip hop mogula Šona Didija Kombsa, advokatska firma “Buzbee” sinoć je podnela pet novih optužbi, od kojih ga u jednoj terete da je drogirao i silovao trinaestogodišnju devojčicu. 

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir Reper Korona i Albino se pozdravljaju