Након инцидента са спрском полицијом, Јоџир добио престижно признање у српској престоници "Треба да вам буде част што сам дошао"

Црногорски инфлуенсер Јован Радуловић, познатији као Јоџир, недавно се нашао у центру пажње због инцидента са полицијом у Београду. 

Наиме, до проблема је дошло због непрописног паркирања у елитном насељу главног града Србије. Радуловић је наводно паркирао возило на неодговарајућем месту, а када су полицајци реаговали, ситуација је ескалирала

Jovan Radulović Jodžir
Јован Радуловић Јоџир / Извор: Инстаграм printscreen/jodziir

Према речима очевидаца, Јоџир се понашао бахато, што припадници полиције нису толерисали. Снимак читавог догађаја појавио се на каналу “Ново мјузик”, где се види расправа између Радуловића и надлежних органа.

Након овог инцидента, Радуловић је присуствовао свечаној додели награда за инфлуенсере, која је одржана у Београду. Приликом преузимања награде, популарни Црногорац се у свом говору нашалио и захвалио посебно својој супрузи Ирени.

„Веровали или не, мени је ово прва награда. Никада се нисам одазвао оваквом догађају. Треба да вам буде част што сам дошао”, рекао је кроз смех. 

„Част ми је што сам добио награду. Мојим колегама бих поручио да буду креативни и своји. Нико од вас не би знао за мене да није моје жене”, истакао је Јоџир, упутивши срдачну захвалност својој супрузи.

Без обзира на неугодности због паркирања, Радуловић је успео да освоји симпатије публике својим духовитим говором и несвакидашњим ставом.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"RANIJE JE 20 MILIONA STANOVNIKA ZNALO JEDNU PESMU, SAD SE SVE ZABORAVI ZA 2 MESECA" Neda Ukraden iskreno o današnjem vremenu: Među koleginicama…

Neda Ukraden danas je na Sajmu knjiga u Beogradu potpisivala ploču sa svojih 25 hitova. …