“Voli me do boli”: Naš pevač uputio neobičnu poruku, a evo šta se krije iza nje

Mišo Banjac godinama je nastupao sa “Jetset bendom”, a otkako je počeo solo karijeru, neumorno ređa numere koje ističu njegov raskošan glas, i sve to u saradnji sa našim najpopularnijim harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem.

Tako je nedavno snimio pesmu interesantnog naziva “Voli me do boli”, koja je za manje od 24 sata pobrala na hiljade pregleda na Jutjubu i mnoštvo pozitivnih komentara slušalaca.

Mišo Banjac
foto: Bojan Stevanović

“Mišo Banjac je trenutno najbolji muški vokal na estradi”, samo je jedan od komentara koji pokazuju koliko publika ceni ono što radi ovaj pevač rodom iz Prijedora, a sam Mišo o novoj pesmi, za koju je tekst i muziku napisao Dragiša Baša, kaže da ju je snimio jer “dotiče srca”.

Mišo Banjac
foto: Bojan Stevanović



“Nakon mog prvog (debitantskog) singla “Bilo je za pamćenje” i pesme “Drugovi i kumovi”, koja je definitivno osvojila srca publike i koju smo pevali po klubovima ovog leta, odlučili smo da naredna pesma bude nešto posebno. Pesma koja dotiče srca, i melodija koja budi emocije već pri prvom slušanju. Tim AS STUDIOTON-a je radio i na novoj pesmi “Voli me do boli”. Verujem da će se mnogi prepoznati u stihovima”, rekao je Banjac, koji je snimio i atraktivan spot u režiji Bojana Stevanovića za numeru čiji će stihovi “Voli me do boli, voli da isplače se duša sita, za ljubav kad se moli, noć zna, na ranu šaku soli dosipa” probuditi emocije kod svih koji su je čuli.

Bonus video:

01:33

Ljiljan nije bošnjački nego hrišćanski simbol, ima ga na srpskoj zastavi Istoričar Predrag Marković na Kurir televiziji: Plašim se za nacionalnu čitanku

(Espreso)

Izvor: Espreso

Check Also

Preminuo Majkl Njuman: Zvezda Čuvara plaže izgubila život u 68. godini nakon duge bolesti

Umro je Majkl Njuman, koji je igrao spasioca Majk Njumena u “Čuvarima plaže“. Imao je …