Čeda Jovanović hitno primljen u bolnicu! Političar mora na operaciju

Dobro jutro. Hvala za svako slovo vaše brige i divne podrške. Odustaćemo nikad, a ni tada – napisao je Jovanović u pomenutoj objavi.

Reč je o staroj povredi koja se krajem septembra iskomplikovala, a koju Jovanović vuče još od 2013. godine koju je zadobio tokom ekspedicije na Karakorum i čuveni planinski vrh K2.

Iako je do sada konzervativnim terapijama rešavao povremeno pogoršanje problema, situacija se vremenom iskomplikovala u postepeno oduzimanje desne noge. Nakon dijagnostike i konsultacije sa našim najvećim stručnjacima za neurohirurgiju dogovorena je hitna operacija kičme kako se povreda ne bi pogoršala u paralizu desne noge.

S obzirom na to da su u dijagnostici konsultovani neurohirurzi sa klinike u Minhenu koji su pre dve godine pomogli našim lekarima u prvoj operaciji te vrste koja je izvedena u Srbiji, Jovanoviću je ponuđen odlazak na operaciju u Minhen, ali je on tu mogućnost izričito odbio jer ima apsolutno poverenje u sposobnost naših stručnjaka koji su i do sada, uprkos vrlo ozbiljnim povredama i komplikovanim hirurškim zahvatima, izvanredno rešavali sve teške situacije.

Inače, kako smo uspeli da saznamo, Čeda već nekoliko dana leži na odeljenju ortopedije Univerzitetskog kliničkog centra Srbije gde su u toku pripreme za operaciju, koju bi sutra trebalo da izvrši spinalni hirurg Slaviša Zagorac sa svojim timom, piše Informer.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Kako sakriti „lajkove" na Instagramu od svojih pratilaca i zašto ljudi to masovno rade

Studije su pokazale da dobijanje „lajkova“ na platformama društvenih medija oslobađa dopamin u našem mozgu …