Serija A: Monca presudila Lazovićevoj Veroni! (FOTO/VIDEO)

Verona je nastavila po principu toplo-hladno u italijanskoj Seriji A! Nakon trijumfa u prethodnom kolu protiv Venecije, ekipa srpskog fudbalera Darka Lazovića doživela je težak poraz na domaćem terenu od Monce – 3:0, koja je upisala prvi trijumf ove sezone.

Klub sa severa Italije furiozno je otvorio meč i već u 9. minutu stigao do vođstva. Naime, Dani Mota je iskoristio nesmotrenost protivničke defanzive, savršeno primio loptu na desnoj strani i volejom savladao golmana Montipa – 1:0.

Iako je Verona pokušala da izjednači rezultat preko srpskog fudbalera koji je u 21. minutu šutirao sa ivice šesnaesterca, odbrambeni bedem gostiju je uspešno intervenisao. Do finiša prvog dela igre Monca je imala još nekoliko prilika preko Gilardija, Moskere i Dude, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Drugo poluvreme donelo je još agresivniji pristup gostiju. Monca je nastavila da vrši presing, a Verona nije uspevala da uspostavi kontrolu igre. U 62. minutu strateg Verone Paolo Zeniti pokušao je da promeni tok utakmice trostrukom izmenom, iz igre je izašao i Lazović, koga je zamenio Livramento. Međutim, umesto izjednačenja, usledila je nova kazna.

Foto: profimedia

Detalj sa meča Fk Verona – Fk Mocnca

Svega par minuta kasnije, gostujuća ekipa izvela je brzu akciju iz tri poteza. Golman Turati je ispucao loptu, Đurić je glavom prosledio do Mote, koji je ponovo bio precizan i duplirao prednost – 2:0.

Ni to im nije bilo dovoljno, pa su samo osam minuta kasnije domaći su primili i treći pogodak. Ponovo je akcija krenula od čuvara mreže, koji je loptu prosledio Alesandru Bianku, da bi vezista sjajnim potezom upisao prvenac u italijanskom šampionatu – 3:0.





Neka kamera prati samo njega! Bivši fudbaler Zvezde oduševio Holandiju!

Fudbal

Uživanje je gledati ga… Kreirao je pet šansi, pretrčao 12,46 kilometara, rekao je Marsijano Vink, nekadašnji fudbaler Ajaksa.

sledeća vest




Informer

Check Also

Ova 3 kineska horoskopska znaka čeka novac do kraja nedelje: Mnogi će napredovati u budžetiranju, bilo da se radi o nabavci potrepština ili planiranju odmora

U periodu od 21. do 27. oktobra, određeni kineski horoskopski znakovi će imati izvanredne prilike …