"Мама, зашто ниси нормална?" Малена Тара била сведок борбе Ане Николић – ћеркине речи певачица никад неће заборавити

Поп певачица Ана Николић један временски период борила се са вишком килограма.

Одувек је важила за атрактивну, лепу, неговану и згодну жену, самим тим ју је ова ситуација доста пољуљала.

Како наводи само једна особа јој је помогла да нађе спас у овом хаосу.

– Понекад сам хтела уништити ‘Ану Николић’ на несвесном нивоу, са 105 килограма седила сам у фотељи и нисам успела. Не знам како је другима то пало напамет да могу да ме униште, кад ја сама себе нисам успела. Навикла сам да будем згодна и лепа, у неком моменту то је био проблем – почела је певачица у емисији “Премијера”- викенд специјал, па је наставила: 

Ana Nikolić
Ана Николић / Извор: АТА images

– Из породилишта сам изашла јако поносна и то ме у том моменту није занимало, али касније да. Јела сам све јер ми никада није било мука, али касније сам морала да пресећем. Имала сам и здравствене проблеме, па сам укључила и лекове, мало лекови мало инат… Тара ми је била покретач за све, ја седим на траци, она седи, једе чипс и каже: “Мама, можеш ти то”. Она је мој животни успех. Родила сам малу Ану у сваком смислу те речи. Ментално, психички, свакако. Пре неки дан ми је рекла пред својим пријатељицама: ‘Мама, зашто ниси нормална? Само сам одмах праснула у смех! 

Ana Nikolić
Ана Николић / Извор: АТА images

Иначе, певачица је такође проговорила отворено и о разводу од Стефана Ђурића Расте, који је јако тешко поднела, што је сигурно утицало на њено стање. Она тврди да сваки пар мора да има несугласице, али да због деце све мора да буде у реду, ма како се родитељи слагали или волели. 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MILOŠ BIKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM! Tata i naslednik uživaju, oko njih luksuz,a on ga žestoko prozvao! (FOTO)

Glumac Miloš Biković pre nekoliko meseci ostvario se u najlepšoj životnoj ulozi, postao je tata dečaku …