"Синан се преврће у гробу" – оно што је Сакићева удовица доживела под старе дане, дубоко потресло јавност

Легендарни певач Синан Сакић изгубио је животну битку у јуну 2018. године, а иза себе је оставио бројне хитове, ћерку Ђулкицу, синове Рашида, Меду, Ернеста, Алена, Елвиса и супругу Сабину.

Након његове смрти у породици Сакић настао је хаос, када је његов син из првог брака, Рашид, који је прошле године преминуо у затвору, почео да им прави проблеме.

– Апсолутно нико није помогао, нисам ни очекивала, јер они за живота Синановог нису дошли да нас обиђу. Мислим да Синан није дуго времена причао са својом породицом. Када сам се удала за њега, већ су имали неке проблеме. Било ми је момената што се нисам знала снаћи. Првих десет дана сам изгубила 17 килограма, само сам седела и ћутала, вероватно сам доживела неки ментални шок. Тако сам две године, па сам проговорила. Тешко ми је што ме нико није позвао да пита. Било је тешких тренутака и финансијских где нису хтели да ми помогну. Стан који сам му преписала после његове смрти, том затворенику (Рашиду), продао је за 11000 евра, замислите – рекла је Сабина у емисији “Премијера Викенд Специјал”, па се надовезала:

Sabina Sakić
Сабина Сакић / Извор: Youtube printscreen/Podrinje.rs

– Чак сам звала и неке Синанове колеге да ми помогну када је било тешко, одбили су ме. Морала сам да узмем паре на камату. Само док се не снађем, наравно све сам вратила. 40 година смо Синан и ја били у браку и више… Рашид, његова девојка имали су састанке како да ми одузму све, Медо ми је то рекао његов брат… Био је присутан… Причали су да ће запалити кућу, мислим да се Синан окренуо у гробу. И после тога сам му преписала стан јер сам тако обећала. Синан је написао у тестаменту да ће ме проклети ако то урадим, али сам ето, урадила… И након што је запалио кућу преписала сам му стан али не зато што га се плашим. Не плашим се ја њега, само Бога… Ја бих му пресудила на капији, јер не постоји дело које он није починио – открила је она.

Синанова удовица дуго није била у добрим односима са његовим сином, а једном приликом проговорила је о породичним односима.

– Упознали смо се када ме је испрскао. Имала сам неки крем мантил и он је трубио, али се ја нисам окренула. Након тога смо се срели у неком кафићу, била сам јако љута. Синан је ретко био код куће јер су биле турнеје по 100 дана, па три месеца није код куће. Да, била сам љубоморна, како нисам. Дешавало се, али сам схватила да је љубав слобода. Он се увек трудио да нам пружи све, у Београду се баш трудио да више проведемо заједно као породица. Тешко је од кад га нема. Осећам се само и напуштено, морам то да кажем. Мислим да смо тек требали да живимо… Нисам могла дуго да слушам његове песме, ево тек сад прошлог јула сам почела… – говорила је Сабина и открила које колеге су се јављале након његове смрти:

– Шемса је знала да се јави, да пише, Ханка…

Hanka Paldum i Sabina Sakić
Ханка Палдум и Сабина Сакић / Извор: АТА Images/M.M.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“HOĆU BAŠTU I KOZE” Zorica Marković GRADI KUĆU, ekipa “Scene” na licu mesta: “Za ove pare može i stan u Beogradu na vodi”

Zabava Zorica Marković gradi kuću: “Hoću baštu i koze”, ekipa emisije Scena na Blic TV …